Figment 2: Creed Valley – Launch trailer

Figment 2: Creed Valley – Launch trailer

Figment 2: Creed Valley heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht ter ere van de première van de game. Bedtime Digital heeft de game nu beschikbaar gemaakt voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Figment 2: Creed Valley

De menselijke geest dient als decor voor de actie-avontuur-videogame Figment 2: Creed Valley. De voorheen rustige velden zijn ingehaald door vijanden en nachtmerries verspreiden wanorde door het hele land. Kruip in de huid van Dusty, the Mind’s Courage, terwijl je je een weg baant door een verscheidenheid aan uitdagende puzzels, muzikale baasgevechten en unieke omgevingen. Confronteer uw angsten frontaal.

Het morele kompas is kapot vanwege de nachtmerries van The Mind, en als gevolg daarvan kan The Mind niet correct functioneren. Piper, Dusty’s altijd optimistische metgezel, en de twee moeten hun weg vinden naar Creed Valley, waar de overtuigingen van The Mind worden geboren, om de vrede terug te brengen. Je staat op het punt op een reis te gaan vol muzikale confrontaties en verbluffende uitdagingen.

Kenmerken

  • Muzikale krachtmetingen: nachtmerries hebben elk hun eigen themalied, waarin wordt uitgelegd hoe en waarom ze zich in het spel hebben gemanifesteerd. Blijf rondlopen en ontwijk hun beschimpingen.
  • Een levende, ritmische wereld: ga in gesprek met de steeds evoluerende perspectieven van The Mind en stem jezelf af op het ritme van de wereld.
  • Eén geest, twee perspectieven: onderzoek de basisverschillen tussen ruimdenkendheid en bekrompenheid, beide gemoedstoestanden. Pas uw conditie aan en pas u aan de steeds veranderende omgeving aan om vooruitgang te boeken.
  • Zet je hersenen en lichaam op de proef: stel je mentale en fysieke bekwaamheid op de proef door uitdagende puzzels op te lossen en deel te nemen aan gevechten die worden getimed op de muziek van het spel.
  • Companion-modus: onze fobieën alleen onder ogen zien zou voor geen van ons een optie moeten zijn. Piper kan nu worden gespeeld als een speelbaar personage in de lokale coöperatieve modus.

Figment 2: Creed Valley kan nu worden gekocht in de eShop voor Nintendo Switch.