Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition aangekondigd

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition aangekondigd

Veertien jaar geleden konden gamers aan de slag met Final Fantasy Crystal Chronicles op de Nintendo GameCube. Het was de eerste Final Fantasy-titel op een Nintendo-console na Final Fantasy VI op de Super Nintendo.

Square Enix kondigde aan dat Final Fantasy Crystal Chronicles nieuw level wordt ingeblazen met een remastered editie speciaal voor de Nintendo Switch en de PlayStation 4.

Over Final Fantasy Crystal Chronicles

Final Fantasy Crystal Chronicles is een actie role-playing game waarbij spelers de leiding nemen over een groep avonturiers die de wereld rondreizen op zoek naar zeldzame bomen die “mirrh” produceren, wat gebruikt wordt om kristallen van energie te voorzien die de nederzettingen in de wereld beschermen tegen het giftige Miasma.

Zo zag de oude versie van Final Fantasy Crystal Chronicles er in 2011 uit;

video

Vooropgesteld je moet niet naar de geweldige kwaliteit video kijken… 240p is niets om vrolijk van te worden, toch de credits voor IGN voor deze footage.

De Final Fantasy Crystal Chronicles remastered versie van is ook al voorzien van een trailer;

video

Buiten de duidelijke verschillen in graphics zien we heel kort ook wat gameplay en dat is van ouds zoals Final Fantasy zich zou gedragen. We kijken er alweer naar uit.

Gamers kunnen vanaf 2019 het avontuur van Final Fantasy Crystal Chronicles opnieuw beleven op Nintendo Switch.