Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition – GameCube vs Switch vergelijking

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition – GameCube vs Switch vergelijking

Is Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition veel verbeterd ten opzichte van het debuut in 2003? Dankzij GameXplain hebben we nu een vergelijking naast elkaar!

video
play-rounded-fill

Scherper maar toch

Zoals je kunt zien, zie je het verschil van 17 jaar echt in de scherpere look van de game! Maar zoals we al eerder zeiden, probeer de demo alsjeblieft, want deze Final Fantasy stapte weg van veel mainline-mechanica.

Misschien wel het beste om het zo te brengen; Zo bekend als de Final Fantasy-serie door de jaren heen is geworden, bracht de release van Crystal Chronicles een gevoel van onbekendheid met zich mee. Hoewel veel van de elementen aansluiten bij het grotere Final Fantasy-universum, is dit maar een vage echo van wat mensen hebben leren kennen en liefhebben.

Hoewel kan worden beweerd dat dit een nieuwe richting was voor de serie en daarom niet op hetzelfde niveau zou moeten worden geplaatst als de andere games, verwachten fans het beste van Final Fantasy, en met elke passerende release, heeft Square Enix dat geleverd.

Crystal Chronicles mag dan ‘baanbrekend’ zijn, maar het mist simpelweg de creativiteit en passie van de andere titels. Maar dat kan aan persoonlijke voorkeur liggen.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition is verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop voor $ 29,99.

Ad