Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered lanceer op 27 Augustus

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered lanceer op 27 Augustus

Square Enix heeft aangekondigd dat de langverwachte remaster van de GameCube-titel Final Fantasy Crystal Chronicles op 27 augustus in Japan wordt gelanceerd.

Het bedrijf heeft nog geen speciale releasedatum voor de westerse versies van de game, hoewel vermoed wordt dat de westerse release voor Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition ook voor 27 augustus zou kunnen zijn.

Hopelijk komt er snel een bevestiging. Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition bevat zowel cross-play als cross-save.

video
play-rounded-fill

Over Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered

FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES is terug, mooier dan ooit op Nintendo Switch, PlayStation 4, iOS en Android.

FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition volgt een jonge groep, bekend als de Crystal Caravans, terwijl ze op een epische reis gaan op zoek naar mirre, een kostbare en zeldzame vloeistof die nodig is om een ​​kristal te reinigen en te onderhouden dat hun wereld beschermt tegen de dodelijke gas, miasma.

Werk samen met verre vrienden om angstaanjagende vijanden uit te schakelen! Schakel kameraden in voor je kristallen caravan in een online multiplayer-modus voor maximaal vier spelers.

Avontuur wacht op je caravan in gloednieuwe landen vol wonderen. Er zijn zelfs nieuwe gebieden in kerkers, dus zelfs degenen die de originele versie hebben gespeeld, zullen verrassingen in petto hebben wanneer de Remastered Edition op 27 augustus 2020 wordt gelanceerd!

Ad