Final Fantasy IX – Pre-orders voor fysieke editie

Final Fantasy IX – Pre-orders voor fysieke editie

Onze vrienden bij NintendoSoup accepteren nu internationale pre-orders met gratis internationale verzending en tracking voor de fysieke Final Fantasy IX-editie.

De fysieke Final Fantasy IX-editie is exclusief voor Zuidoost-Azië en zal niet worden uitgebracht in Noord-Amerika of Europa. Ondersteunde talen zijn onder meer Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

De NintendoSoup Store is begonnen met het aannemen van internationale pre-orders met gratis verzending. Bestel hier; (zoals vermeld schepen wereldwijd).

Over Final Fantasy IX

Beleef het avontuur opnieuw met personages en vooraf gerenderde films in high definition, evenals een nieuw boostersysteem met een selectie van verschillende modi zoals “hoge snelheid” of “geen ontmoetingen”!

Verhaal

Zidane en de Tantalus Theatergroep hebben prinses Garnet, de erfgenaam van Alexandrië, ontvoerd. Tot hun verbazing verlangde de prinses er echter zelf naar uit het kasteel te ontsnappen. Door een reeks ongebruikelijke omstandigheden vallen zij en haar persoonlijke bewaker, Steiner, bij Zidane in en gaan op een ongelooflijke reis.

Onderweg ontmoeten ze onvergetelijke personages zoals Vivi en Quina, leren ze over zichzelf, de geheimen van het Kristal en een kwaadaardige kracht die hun wereld dreigt te vernietigen.

Gameplay-functies

 • Mogelijkheden
  Leer nieuwe vaardigheden door items uit te rusten. Als ze volledig onder de knie zijn, kunnen deze vaardigheden zelfs worden gebruikt zonder items uit te rusten, waardoor bijna eindeloze aanpassingsmogelijkheden mogelijk zijn.
 • Trance
  Vul je trancemeter terwijl je hits in de strijd tegenkomt. Als ze volledig zijn opgeladen, gaan je personages in de Trance-modus, waardoor ze krachtige nieuwe vaardigheden krijgen!
 • Synthese
  Laat items nooit verloren gaan. Combineer twee items of uitrustingsstukken samen en maak betere, sterkere items!
 • Minigames
  Of het nu gaat om Chocobo Hot and Cold, Jump Rope of Tetra Master, er zijn genoeg minigames om van te genieten als je niet van plan bent de wereld te redden. U kunt zelfs speciale itembeloningen verdienen!

Extra functies

 • 7 game-boosters inclusief hoge snelheid en geen ontmoetingsmodi
 • Automatisch opslaan
 • High-definition films en personagemodellen