Final Fantasy Pixel Remaster: Een verzameling klassieke spellen

Final Fantasy Pixel Remaster: Een verzameling klassieke spellen

Samenvatting:

Square Enix heeft aangekondigd dat Final Fantasy Pixel Remaster op 19 april 2023 beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch. De collectie bevat de eerste zes Final Fantasy-games met bijgewerkte 2D-pixelgraphics, herschikte soundtracks onder toezicht van de originele componist Nobuo Uematsu, en verbeterde gameplay-functies. Spelers kunnen ervoor kiezen om te schakelen tussen de originele en herschikte soundtracks, kiezen tussen twee verschillende lettertypen, willekeurige ontmoetingen uitschakelen en de opgedane ervaring tot 4 keer aanpassen.

De game kan worden gekocht als een volledige verzameling of als afzonderlijke games in de Switch eShop. Degenen die vóór 25 mei pre-orderen, ontvangen twee thema-achtergronden voor elke afzonderlijke game.


Een verzameling klassieke games

Fans van de klassieke Final Fantasy-games zullen blij zijn te horen dat de Final Fantasy Pixel Remaster-collectie op 19 april 2023 naar de Nintendo Switch komt. De collectie bevat de eerste zes Final Fantasy-games met bijgewerkte 2D-pixelafbeeldingen, herschikt soundtracks onder toezicht van de oorspronkelijke componist Nobuo Uematsu, en verbeterde gameplay-functies.

video
play-rounded-fill

Final Fantasy Pixel Remaster kenmerken

De bijgewerkte 2D-pixelafbeeldingen in de collectie zorgen voor een visueel verbluffendere ervaring dan ooit tevoren. Bovendien heeft Nobuo Uematsu toezicht gehouden op de opnieuw gearrangeerde soundtracks, die een frisse kijk bieden op de klassieke deuntjes terwijl ze hun oorspronkelijke geest behouden hebben. De gameplay-functies zijn ook verbeterd, waaronder een gemoderniseerde gebruikersinterface, auto-battle-opties en meer.

Beschikbare opties

Een van de beste dingen van de Pixel Remaster-collectie zijn de beschikbare opties voor spelers. Ze kunnen ervoor kiezen om te schakelen tussen de originele en opnieuw gearrangeerde soundtracks, zodat ze de originele ervaring opnieuw kunnen beleven of kunnen genieten van de bijgewerkte versies. De collectie biedt ook twee verschillende lettertypen waaruit spelers kunnen kiezen: het standaardlettertype of een nieuw op pixels gebaseerd lettertype dat het gevoel van de originele games nabootst.

Spelers die gewoon willen verkennen zonder lastig gevallen te worden door monsters, kunnen willekeurige ontmoetingen ook volledig uitschakelen. Met deze functie kunnen spelers over de wereld zwerven zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze worden aangevallen, maar wees gewaarschuwd: het uitschakelen van willekeurige ontmoetingen betekent ook dat spelers niet sterker worden, dus het is belangrijk om het verstandig te gebruiken.

Tot slot kunnen spelers met boost-functies de opgedane ervaring tot vier keer aanpassen, wat perfect is als spelers de zaken wat sneller willen maken en de spellen gemakkelijker willen doorlopen.

Voorbestellingen en bonus

De Final Fantasy Pixel Remaster-collectie wordt in de Switch eShop verkocht als complete collectie of als afzonderlijke games. Voor degenen die vóór 25 mei pre-orderen, ontvangen ze twee thema-achtergronden voor elke afzonderlijke game. Als spelers alle twaalf thema-achtergronden willen, kunnen ze de volledige serie kopen.

Conclusie

Kortom, de Final Fantasy Pixel Remaster-collectie is een geweldige manier voor fans van de klassieke games om de ervaring opnieuw te beleven of voor nieuwe spelers om de serie voor het eerst te ontdekken. Met bijgewerkte 2D-pixelgraphics, herschikte soundtracks onder toezicht van Nobuo Uematsu en verbeterde gameplay-functies, biedt de collectie het beste van twee werelden. Bovendien zorgen de beschikbare opties voor spelers, zoals het uitschakelen van willekeurige ontmoetingen en het aanpassen van de opgedane ervaring, ervoor dat de games beter dan ooit tevoren kunnen worden aangepast.

Veelgestelde vragen
  • V: Welke games zitten er in de Final Fantasy Pixel Remaster-collectie?
    • A: De collectie bevat de eerste zes Final Fantasy-games.
  • V: Kunnen spelers schakelen tussen de originele en opnieuw gearrangeerde soundtracks?
    • A: Ja, spelers kunnen ervoor kiezen om te schakelen tussen de originele en opnieuw gearrangeerde soundtracks.
  • V: Welke opties zijn beschikbaar voor spelers in de Pixel Remaster-collectie?
    • A: Spelers kunnen kiezen uit twee verschillende lettertypen, willekeurige ontmoetingen uitschakelen en de ervaringswinst aanpassen.
  • V: Kunnen spelers afzonderlijke games of alleen de volledige collectie kopen?
    • A: Spelers kunnen individuele games of de volledige collectie kopen in de Switch eShop.
  • V: Is er een bonus voor het vooraf bestellen van de Pixel Remaster-collectie?
    • A: Ja, degenen die vóór 25 mei reserveren, ontvangen twee thema-achtergronden voor elke afzonderlijke game.