Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII Remastered Twin Pack

Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII Remastered Twin Pack

De Final Fantasy-fans onder jullie zullen ongetwijfeld dit speciale Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII Remastered Twin Pack willen ophalen welke recentelijk is aangekondigd.

Twin pack details

Het Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII Remastered Twin Pack ondersteunt zowel Engelse als Japanse opties, dus als het hier niet naar het westen komt, kun je het altijd importeren.

Final Fantasy VII & Final Fantasy VIII Remastered Twin Pack (meerdere talen) wordt geleverd in een enkele cartridge zonder download.

Over Final Fantasy VII

Final Fantasy VII, de tijdloze klassieker geliefd bij een legioen fans, is nu beschikbaar met een aantal handige extra functies! Beleef een episch avontuur dat de verbeelding te boven gaat, met als hoogtepunt de laatste strijd om het lot van de planeet te bepalen.

De wereld is gevallen onder de heerschappij van de Shinra Electric Power Company, een sinistere onderneming die de levenskracht van de planeet als Mako-energie heeft gemonopoliseerd.

In de stedelijke megalopolis van Midgar heeft een anti-Shinra rebellengroep die zichzelf Avalanche noemt, hun verzetscampagne opgevoerd.

Cloud Strife, een voormalig lid van de elite SOLDIER-eenheid van Shinra, is nu huursoldaat en steunt de rebellen, zich er niet van bewust dat hij in een epische strijd om het lot van de planeet wordt getrokken, terwijl hij zijn eigen verloren verleden moet verwerken.

De volgende extra functies zijn inbegrepen:

  • 3x snelheidsmodus
  • Mogelijkheid om gevechtsontmoetingen uit te schakelen
  • Battle Enhancement Mode

Over Final Fantasy VIII Remastered

Het is een tijd van oorlog.

De Republiek Galbadia, onder invloed van de tovenares Edea, mobiliseert haar grote legers tegen de andere naties van de wereld.

Squall en andere leden van SeeD, een elite huursoldaat, slaan de handen ineen met Rinoa, een verzetsstrijder, om te vechten tegen de tirannieke heerschappij van Galbadia en om te voorkomen dat Edea haar ultieme doel bereikt.

Dit product is een remaster van Final Fantasy VIII, met meerdere verbeteringen, waaronder extra opties om je gameplay-ervaring en moeilijkheidsgraad aan te passen, zoals:

  • Opties voor gevechtsondersteuning (boosts voor HP, ATB-meter en limietonderbreking)
  • Game snelheid boost (x3)
  • Geen willekeurige ontmoetingen
Ad