Final Fantasy VIII Remastered fysieke editie op Play-Asia

Final Fantasy VIII Remastered fysieke editie op Play-Asia

De afgelopen maanden circuleerden er geruchten dat Final Fantasy VIII Remastered een fysieke release voor Nintendo Switch zou krijgen.

Play-Asia bevestigt het?

Retailer Play-Asia heeft onlangs verschillende aanbiedingen geplaatst voor Final Fantasy VIII Remastered on Switch. Dit omvat niet alleen een Noord-Amerikaanse en Japanse versie, maar ook een Europese en een Aziatische versie.

Pre-orders voor alle vier versies zijn open, hoewel de verwachte aankomstdata nog moeten worden aangekondigd.

De aanwezigheid van deze lijsten maakt het zeer waarschijnlijk dat een fysieke release van Final Fantasy VIII Remastered for Switch in de maak is, omdat er geen reden zou zijn om deze te publiceren als de release alleen digitaal was. We zullen het verhaal blijven volgen en meer details brengen zodra ze komen.

video

Over Final Fantasy VIII Remastered

Algemeen geliefd, werpt FINAL FANTASY VIII onwaarschijnlijke helden in een oorlog om de wereld te redden. De militaire natie Galbadia heeft de oorlog verklaard aan het hertogdom Dollet, die geen andere keus hebben dan een huurlingenmacht in te huren voor hun verdediging.

Voer SeeD en zijn nieuwste lid in: Squall Leonhart. Samen met zijn vrienden gaat Squall met Rinoa Heartilly, een lid van een verzetsgroep, op een avontuur dat het lot van hun wereld in evenwicht houdt.

FINAL FANTASY VIII Remastered markeert het 20-jarig jubileum van zijn oorspronkelijke release met een volledige visuele verversing en brengt het klassieke verhaal van de game naar moderne platforms: Steam, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Met volledig gereviseerde beelden zie je je favoriete personages tot leven komen als nooit tevoren