Final Fantasy VIII Remastered – Launch Trailer

Final Fantasy VIII Remastered – Launch Trailer

Na maanden van anticipatie kunnen JRPG-fans eindelijk Final Fantasy VIII Remastered for Switch in handen krijgen.

YouTube video

De langverwachte bijgewerkte heruitgave van de klassieke RPG van Square Enix kan nu worden gedownload via de Nintendo eshop. De game bevat bijgewerkte grafische afbeeldingen en verschillende nieuwe functies voor de kwaliteit van leven.

Over Final Fantasy VIII Remastered

Een van de meest gekoesterde RPG’s voor games keert vandaag terug op moderne platforms met de release van FINAL FANTASY® VIII Remastered op het Nintendo Switch ™ -systeem, PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, pc (STEAM®) en de Xbox One-familie van apparaten.

Ter gelegenheid van de 20e verjaardag van de originele release van de game, bevat FINAL FANTASY VIII Remastered nieuw weergegeven beelden die de karakters van de game tot leven brengen als nooit tevoren.

Spelers stappen in de schoenen van SeeD rekruteren Squall Leonhart en verzetsstrijder Rinoa Heartilly terwijl ze samenwerken om de wereld te redden van de militaire natie Galbadia.

De geremasterde versie bevat de volgende boosts om de ervaring te verbeteren:

  • Battle Assist: de mogelijkheid om HP en ATB altijd te hebben gemaximaliseerd en op elk gewenst moment Limit Breaks te activeren.
  • Geen ontmoetingen: een vijandelijke ontmoetingsoptie waarmee spelers ononderbroken van de verhaallijn kunnen genieten. Terwijl vijandelijke ontmoetingen worden uitgeschakeld,
  • spelers kunnen nog steeds genieten van de veldslagen van het verhaal.
  • 3x Speed ​​Boost: speel het spel met drie keer de snelheid.