Final Fantasy X / X-2 HD Remaster – Nieuwe Story-trailer met Tidus en Yuna

Final Fantasy X / X-2 HD Remaster – Nieuwe Story-trailer met Tidus en Yuna

Het verhaal van Tidus en Yuna zal binnenkort ontrafelen voor moderne consoles, en Square Enix zorgt ervoor dat iedereen het onthoudt. Het bedrijf bracht een nieuwe trailer uit voor Final Fantasy X / X-2 HD Remaster – die in de band tussen zijn twee helden duikt.

video

Nieuwkomers die niet van spoilers houden, willen misschien duidelijk sturen, omdat de trailer mogelijk een aantal cruciale scènes kan bederven!

Over Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster brengt de tijdloze klassiekers door naar de huidige generatie fans, oud en nieuw.

FINAL FANTASY X vertelt het verhaal van een sterrenblitzball-speler, Tidus, die reist met een jonge en mooie summoner genaamd Yuna op haar zoektocht om de wereld van Spira te redden van een eindeloze cyclus van vernietiging die werd aangericht door de kolossale dreiging Sin.

FINALE FANTASIE X-2 keert terug naar de wereld van Spira twee jaar na het begin van de Eeuwige Rust. Nadat ze een mysterieus maar vertrouwd beeld in een bol heeft gekregen, wordt Yuna een Sphere Hunter en begint ze samen met haar metgezellen Rikku en Paine aan een zoektocht over de hele wereld om de antwoorden op het mysterie te vinden.

Dompel jezelf onder in de wereld van Spira terwijl je geniet van meer dan 100 uur gecombineerde gameplay over de twee klassieke titels.

Kenmerken

  • Verbeterde HD-afbeeldingen
  • Helden, schurken, monsters, omgevingen en tussenfilmpjes hebben een HD-facelift gekregen, zodat je kunt genieten van deze klassieke spellen met verbluffende bijgewerkte grafische afbeeldingen.
  • Klassieke of nieuwe audio – Maak uw keuze
  • Pas je gameplay aan en schakel vrijelijk tussen de nieuw herwerkte muziek of de klassieke audio van de originelen.
  • Meer dan 100 uur aan gameplay
  • Beleef alle gevechten en oprechte momenten opnieuw met meer dan 100 uur aan gecombineerde gameplay.
  • Installatie-omvang van volledige game: 26,9 gb

Final Fantasy X / X-2 HD Remaster wordt gelanceerd op Nintendo Switch in het westen op 16 april 2019. Een Aziatische fysieke versie met beide games op één fysieke cartridge is beschikbaar voor pre-order

Ad