Final Fantasy XII – The Zodiac Age – Launch Trailer Japan

Final Fantasy XII – The Zodiac Age – Launch Trailer Japan

Square Enix heeft een launch trailer uitgebracht voor Final Fantasy XII: The Zodiac Age voor Nintendo Switch.

video

Over Final Fantasy XII – The Zodiac Age

Keer terug naar de wereld van Ivalice …

Deze HD-remaster is gebaseerd op de 12-delige aflevering van de FINAL FANTASY-serie, die wereldwijd meer dan 6,100,000 stuks heeft afgeleverd, met een nieuw, opnieuw bewerkt gamedesign!

Niet alleen zijn de graphics en het geluid geüpdatet om te profiteren van de kracht van nieuwe hardware, maar het ontwerp van het kernspel is ook aangepast om een ​​evolutie van de originele FFXII-fitting voor de huidige generatie te produceren.

Geniet van een klassiek herboren avontuur!

Final Fantasy XII – The Zodiac Age – Verhaal

Twee jaar zijn verstreken sinds de oorlog waarin het uitgestrekte en militaristische Arcadische rijk het koninkrijk Dalmasca vernietigde …

Vaan, een jonge man die zijn familie heeft verloren voor het vuur van de oorlog, leeft een stoïcijns bestaan ​​in de bezette stad Rabanastre, terwijl hij droomt van een leven van vrijheid, zwevend door de lucht als een luchtpiraat. Prinses Ashe, het laatst overgebleven lid van de koninklijke familie Dalmascan, zweert wraak op het rijk en leidt stiekem een ​​verzet in de hoop haar thuisland te herstellen.

Samengebracht in een chaotisch tijdperk, zullen de hoop en de dromen van deze twee helden het lot van de mensen verenigen en de bestemming van de naties veranderen.

Speciale kenmerken van FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

De game graphics zijn volledig geremastered met behulp van de nieuwste technologie. Niet alleen is de game geconverteerd naar weergave in HD-resoluties, maar de texturen en schaduweffecten zijn ook verbeterd.

Deze versie bevat het Zodiac Job System waarmee de speler vrij kan groeien en zijn personages kan ontwikkelen, door een unieke combinatie van twee taken uit een selectie van 12 te kiezen.

Veel plezier kan worden genoten door de mogelijkheden en tactische mogelijkheden van je personages te zien veranderen en evolueren, afhankelijk van de gekozen combinaties.

Talrijke toevoegingen en verbeteringen zijn ook aangebracht om de speelbaarheid en toegankelijkheid van het spel te verbeteren, zoals een toename in gevechtstempo, een optionele hoge snelheidsmodus en automatische opslagfunctie.

Een enorme variëteit aan premiejachten, veldslagen en minigames zorgen voor eindeloos avontuur.

De BGM-games zijn opnieuw opgenomen met liveoptredens, waarbij de geluidskwaliteit verder werd verbeterd en 5,1-kanaals geluidsuitvoer voor het eerst werd ondersteund.

Je kunt zelfs vrij schakelen tussen de originele, georkestreerde en OST-versies van de soundtrack.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age wordt op 25 april in Japan gelanceerd en zal eind van deze maand in Noord-Amerika en Europa aankomen.