Fire Emblem Engage aangekondigd en komt Januari 2023

Fire Emblem Engage aangekondigd en komt Januari 2023

Fire Emblem Engage is de naam van de volgende Fire Emblem-game voor de Nintendo Switch, waar al lang over wordt gesproken. Helden uit eerdere Fire Emblem-games zitten in de nieuwe game in de serie. De graphics zien er ook beter uit dan in Fire Emblem: Three Houses, de laatste Fire Emblem-game voor de Nintendo Switch. De game Fire Emblem Engage komt uit op 20 januari 2023.

video
play-rounded-fill

Over Fire Emblem Engage

In een oorlog tegen de Fell Dragon werkten helden uit vier verschillende koninkrijken en andere werelden samen om dit grote kwaad te stoppen. Na 1000 jaar is dit zegel zwakker geworden en staat de Fell Dragon op het punt om weer wakker te worden. Als goddelijke draak is het jouw bestemming om embleemringen te verzamelen en de vrede terug te brengen naar het continent Elyos. Om dit te doen, moet je veel verschillende strategieën en veel aanpassingsopties gebruiken.

Samen je met helden uit eerdere Fire Emblem-games die bekend zijn.

In dit gloednieuwe Fire Emblem-verhaal kun je embleemringen gebruiken om dappere helden zoals Marth en Celica aan te roepen en hun kracht aan die van jezelf toe te voegen. In Engaging kun je wapens, vaardigheden en meer overnemen van deze legendes die al heel lang in de strijd verwikkeld zijn. Het turn-based, tactische vechtsysteem is terug met een nieuwe groep karakters die je kunt aanpassen en ‘engageren’ om je strategie zo goed mogelijk te maken.