Fire Emblem Heroes – 30 jaar aan Fire Emblem Retrospective

Fire Emblem Heroes – 30 jaar aan Fire Emblem Retrospective

Een volledige opfriscursus nodig in de Fire Emblem-serie? Nu kunt u dat in één keer krijgen!

Nintendo heeft een retrospectieve Fire Emblem Heroes-trailer gedeeld die de verschillende games in de langlopende franchise tot nu toe belicht – in de aanloop naar Fire Emblem: Three Houses. De uil Feh zelf brengt kijkers mee op deze reis, terwijl ze alle helden uit verschillende tijdperken begroet!

video
play-rounded-fill

Over Fire Emblem Heroes

De succesvolle strategie-RPG Fire Emblem-serie van Nintendo, die al meer dan 25 jaar sterk is, zet zijn reis voort op slimme apparaten.

Vecht tegen gevechten die zijn aangepast voor touchscreens en spelen onderweg. Roep personages op uit het hele Fire Emblem-universum. Ontwikkel de vaardigheden van je helden en breng ze naar nieuwe hoogten. Dit is jouw avontuur – een vuurembleem dat je nog nooit eerder hebt gezien!

Een epische zoektocht

De game bevat een doorlopend, origineel verhaal waar nieuwe personages en tientallen tientallen door de strijd geteste helden uit het hele Fire Emblem-universum elkaar ontmoeten.

Er zijn vanaf juli 2019 meer dan 800 verhaalfasen beschikbaar! (Dit totaal omvat alle moeilijkheidsmodi.) Als je deze verhaalstadia wist, verdien je Orbs, die worden gebruikt om Heroes op te roepen.

Er worden regelmatig nieuwe hoofdstukken over het verhaal toegevoegd, dus mis het niet!

Intense gevechten

Doe mee aan strategische turn-based gevechten die gestroomlijnd zijn om onderweg te spelen met kaarten die in de palm van je hand passen! Je moet goed nadenken over de voor- en nadelen van het wapen van elke held … en zelfs de kaart zelf evalueren terwijl je vecht. Leid je leger met eenvoudige touch-and-drag-bediening, inclusief de mogelijkheid om aan te vallen door simpelweg een bondgenoot over een vijand te halen.

Nieuw bij strategische turn-based gevechten? Maak je geen zorgen! Gebruik de optie Auto-Battle om je personages alleen te laten vechten.

Versterk je favoriete helden

Er zijn veel manieren om je bondgenoten te versterken: nivellering, vaardigheden, wapens, uitrusting en meer. Breng je personages naar grotere hoogten terwijl je vecht voor de overwinning.

Afspeelbare modi

Naast het hoofdverhaal zijn er nog veel meer modi waarin je je bondgenoten kunt versterken, het kunt opnemen tegen andere spelers en meer.

Originele personages ontmoeten legendarische helden

De game bevat talloze Hero-personages uit de Fire Emblem-serie en gloednieuwe personages gemaakt door artiesten Yusuke Kozaki, Shigeki Maeshima en Yoshiku. Sommige helden zullen als bondgenoten aan je zijde vechten, terwijl anderen je in de weg staan ​​als felle vijanden die verslagen en toegevoegd moeten worden aan je leger.