Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light komt op 4 December

Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light komt op 4 December

Elke legende heeft een begin. Elke held heeft een uitgangspunt. De afgelopen 30 jaar heeft de veelgeprezen Fire Emblem-serie de aandacht van spelers getrokken met zijn strategische en tactische gameplay, intrigerende verhalen en opvallende personages.

Over Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light

Nu zal de originele 8-bit game, Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light, die de heroïsche heldendaden van Prince Marth bevatte en een decennialange franchise lanceerde, voor het eerst in de VS verkrijgbaar zijn.

video
play-rounded-fill

Op 4 december wordt de game Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light gelanceerd voor de Nintendo Switch-systeemfamilie, die voor een beperkte tijd verkrijgbaar is. Je kunt hier een trailer van de game bekijken.

Klassieke gameplay met een modern tintje

  • Kies uit meer dan 50 speelbare personages en ontdek de wortels van de strategische gameplay die de Fire Emblem-serie kenmerkt.
  • Kies de eenheden en klassen die geschikt zijn voor de missie en benader personages op het slagveld om relaties te smeden en zelfs je leger toe te voegen.
  • Maak je een fout of verlies je een favoriete eenheid? Met nieuwe functies, zoals staten opslaan en terugspoelen, kun je de uitdaging aanpassen aan je speelstijl!

Klassieke karakters

Kies uit meer dan 50 karakters en meer dan 20 klassen om de juiste strategie voor elk hoofdstuk te vinden. Hier zijn slechts enkele van de bondgenoten die je zult ontmoeten en de vijanden waarmee je in het spel te maken zult krijgen.

Maak kennis met Marth

Terwijl Noord-Amerikaanse spelers voor het eerst kennis maakten met Marth als vechter in de Super Smash Bros.-serie, begint het verhaal van deze gedurfde en moedige prins eigenlijk in Japan’s eerste inzending in de Fire Emblem-franchise, Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light.

De nieuwe release van de game voor Nintendo Switch bevat de eerste Engelse taallokalisatie, waardoor de tactische RPG-klassieker voor een nieuwe generatie spelers tot leven komt. Deze release bevat ook functies zoals terugspoelen, snel vooruitspoelen en staten opslaan, waarmee beginnende tactici de uitdaging in hun eigen tempo kunnen aangaan.

“The Fire Emblem series has grown into a saga enjoyed by fans for its strategic gameplay and memorable characters,” said Nick Chavez, Nintendo of America’s Senior Vice President of Sales and Marketing.

“With Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light, Nintendo Switch owners can now experience the game that started it all with enhanced features that make this timeless adventure available to everyone.”

Tijdens Marth’s gevaarlijke reis kunnen spelers hun legers vormgeven om een ​​reeks strategieën uit te voeren door zorgvuldig te selecteren uit tientallen personages met unieke attributen die het tij van elke slagveld-schermutseling kunnen keren. Zal Marth in staat zijn om het heilige Falchion-zwaard te bemachtigen tijdens zijn epische expeditie om de vrede in het koninkrijk Archanea te herstellen? Leid een groep trouwe volgers op een wereldomspannende zoektocht naar glorie en overwinning, en herover de troon van de Shadow Dragon Medeus!

Komt binnenkort

Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light wordt op 4 december gelanceerd in de Nintendo eShop op Nintendo Switch en op Nintendo.com voor een prijs van $ 5,99 en is alleen te koop tot het einde van het 30-jarig jubileum van de franchise op 31 maart 2021. Voor degenen die aan hun avontuur willen beginnen zodra de game uitkomt, is pre-order nu beschikbaar in de Nintendo eShop.

Fire Emblem 30th Anniversary Edition

Bovendien is de Fire Emblem 30th Anniversary Edition verkrijgbaar bij geselecteerde retailers voor een adviesprijs van $ 49,99.

Deze verzameleditie van de game bevat een nostalgische, gestileerde fysieke NES-doos en een replica van een NES Game Pak-kunstwerk met een beschermhoes die eigenaren meeneemt naar het tijdperk van de originele game.

De verzamelaarseditie bevat ook een kleurrijk, 222 pagina’s tellend Legacy of Archanea deluxe hardbound kunstboek en een downloadcode voor games. Het zal vergezeld gaan van een NES-instructiehandleiding, nieuw gelokaliseerd van de originele Famicom-release, samen met een uitvouwbare wereldkaart en een Mini Nintendo Power retro-verzamelobject. Met dit rijke pakket boordevol exclusieve items kunnen fans eindelijk het originele Fire Emblem-spel spelen zoals het altijd bedoeld was: met kracht!

Ad