Fire Emblem: Shadow Dragon & The Blade Of Light’s Anniversary Edition Bundle unboxing

Fire Emblem: Shadow Dragon & The Blade Of Light’s Anniversary Edition Bundle unboxing

Nintendo heeft onthuld dat de Famicom-game Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light eindelijk in het Engels zal worden gelokaliseerd en op 4 december 2020 opnieuw zal worden uitgebracht voor Nintendo Switch.

Dit omvat een speciale fysieke uitgave ‘Jubileumbundel’ om het 30-jarig jubileum van de game te vieren.

We hebben nu een eerste blik dankzij Kolma , zodat je een kijkje kunt nemen naar wat het hele pakket bevat!

Het bevat prachtige extra’s, zoals een 222 pagina’s tellende Legacy of Archanea deluxe ingebonden kunstboek, een Game Pak-kunstwerk in NES-stijl en meer!

video

Over Fire Emblem: Shadow Dragon & The Blade Of Light

Volg Marth op een epische reis – Van het verdedigen van het koninkrijk Talys tot het opnemen tegen de titulaire Shadow Dragon, deze scrappy held moet klaar zijn om elke uitdaging aan te gaan. Gelukkig heeft hij een bekwame groep bondgenoten aan zijn zijde: Tiki, Minerva, de Whitewing Sisters en meer!

Kies uit meer dan 50 speelbare personages en ontdek de wortels van de strategische gameplay die de Fire Emblem-serie kenmerkt

Kies de eenheden en klassen die geschikt zijn voor de missie en benader personages op het slagveld om relaties te smeden en zelfs je leger toe te voegen

Heeft u een fout gemaakt of bent u een favoriet apparaat kwijtgeraakt? Met nieuwe functies, zoals staten opslaan en terugspoelen, kun je de uitdaging aanpassen aan je speelstijl!

Speel de Famicom-klassieker waarmee de Fire Emblem ™ erfenis begon – voor het eerst gelokaliseerd

Ontmoet Marth en rekruteer enkele van de meest geliefde Fire Emblem-personages in hun 8-bits glorie terwijl je alle 25 hoofdstukken van dit klassieke tactische Famicom-rollenspel speelt, gelokaliseerd en voor het eerst uitgebracht in Noord-Amerika. een beperkte tijd.

Fire Emblem Shadow Dragon & The Blade of Light [30th Anniversary Edition] bevat:

  • Replica Game Pak Art Piece, Game Sleeve & Digital Game Download
  • Replica speldoos, instructieboekje en kaart
  • Deluxe kunstboek
  • Mini Nintendo Power Collectible