Fire Emblem: Three Houses – 11.9GB groot

Fire Emblem: Three Houses – 11.9GB groot

Een Japanse downloadkaart voor Fire Emblem: Three Houses heeft de bestandsgrootte van het spel onthuld en het is vrij groot. Je hebt 11,9 GB gratis opslagruimte nodig op je Nintendo Switch.

Meer Fire Emblem: Three Houses details

Op de downloadkaart staat dat de strategische game ondersteuning biedt voor amiibo, ondersteuning voor Nintendo Switch Online en extra downloadbare content.

Fire Emblem: Three Houses is de eerste game uit de Fire Emblem-serie die op de Nintendo Switch verschijnt en wordt gelanceerd op 26 juni.

Over Fire Emblem: Three Houses

Drie territoria. Drie huizen. Je eigen reis.

Word de held die de wereld nodig heeft in Fire Emblem: Three Houses for Nintendo Switch!

Vuurembleem: Drie huizen vinden plaats op Fódlan, waar de kerk van Seiros grote macht uitoefent over het land en zijn bevolking. Als hoofdpersonage moet je niet alleen vechten op het slagveld, maar je personage ook vrij bewegen en communiceren met andere personages om relaties op te bouwen en informatie te verzamelen op sommige onderdelen.

Welk huis kies je?

The Black Eagles. The Blue Lions. The Golden Deer. Drie adellijke huizen die deel uitmaken van de officiersacademie, een elite-faciliteit die studenten traint op het gebied van wapens, magie en speciale vaardigheden.

Als een professor moet de speler een van deze huizen kiezen om zijn studenten te leiden in grid-based gevechten met een leven-of-dood inzet. Elk huis bestaat uit veel verschillende studenten om elkaar te ontmoeten, elk met zijn of haar eigen persoonlijkheid en vaardigheden. Deze studenten kunnen op de academie met elkaar communiceren, hun banden versterken en elkaar ondersteunen op het slagveld.