Fire Emblem: Three Houses – Belangrijke nieuwe verhaalelementen

Fire Emblem: Three Houses – Belangrijke nieuwe verhaalelementen

Tijdens Nintendo’s E3 Direct werd een nieuwe trailer voor Fire Emblem: Three Houses getoond, die enkele belangrijke plotelementen onthult die niet eerder in eerdere trailers of functies werden genoemd.

video
play-rounded-fill

Reizen door tijd?

Volgens de nieuwe beelden zal Fire Emblem: Three Houses een timeskip van vijf jaar hebben en mogelijk een soort tijdreiziger. Voorlopig is dit echter vooral speculatie. We zullen meer informatie verstrekken wanneer het officieel beschikbaar komt.

Als een professor moeten spelers studenten leiden in hun academische leven en in turn-based, tactische RPG-gevechten die worden uitgevoerd met strategische nieuwe wendingen om te overwinnen. Naarmate het verhaal zich ontvouwt, zal de keuze voor een huis aan de Academie van de Academie van grote invloed zijn op de positie van de spelers wanneer het grote land Fódlan wordt overspoeld door oorlog.

Na vijf jaar moeten voormalige vrienden uit de andere klassen elkaar nu op het slagveld als bittere vijanden ontmoeten. De game bevat de verfijnde gameplay waarvoor de Fire Emblem-franchise bekend staat. Spelers bevelen een groep krijgers aan om te bewegen en vechten op een grid-gebaseerd slagveld en, voor de eerste keer in de seriegeschiedenis, bataljons troepen toe te wijzen om individuele eenheden in de strijd te ondersteunen. De game start op 26 juli.

Fire Emblem: Three Houses wordt op 26 juli 2019 gelanceerd voor Nintendo Switch.