Fire Emblem: Three Houses – Claude details

Fire Emblem: Three Houses – Claude details

Fire Emblem: Three Houses introduceert een hele reeks nieuwe personages in het universum van het Vuurembleem, waaronder Sothis, Edelgard, Dimitri en Claude.

Claude details

Volgens zijn officiële biografie is Claude de erfgenaam van House Riegan, het toonaangevende huis van de Leicester Alliance, en de huisbaas van Golden Deer. Hij lijkt gemakkelijk in de omgang, maar hij laat soms een kant zien die je niet in de gaten kunt houden.

Je zult Claude leren kennen wanneer Fire Emblem: Three Houses op 26 juli lanceert voor Nintendo Switch.

Over Fire Emblem: Three Houses

Drie territoria. Drie huizen. Je eigen reis.

Word de held die de wereld nodig heeft in Fire Emblem: Three Houses for Nintendo Switch!

Vuurembleem: Drie huizen vinden plaats op Fódlan, waar de kerk van Seiros grote macht uitoefent over het land en zijn bevolking. Als hoofdpersonage moet je niet alleen vechten op het slagveld, maar je personage ook vrij bewegen en communiceren met andere personages om relaties op te bouwen en informatie te verzamelen op sommige onderdelen.

Welk huis kies je?

The Black Eagles. The Blue Lions. The Golden Deer. Drie adellijke huizen die deel uitmaken van de officiersacademie, een elite-faciliteit die studenten traint op het gebied van wapens, magie en speciale vaardigheden.

Als een professor moet de speler een van deze huizen kiezen om zijn studenten te leiden in grid-based gevechten met een leven-of-dood inzet. Elk huis bestaat uit veel verschillende studenten om elkaar te ontmoeten, elk met zijn of haar eigen persoonlijkheid en vaardigheden. Deze studenten kunnen op de academie met elkaar communiceren, hun banden versterken en elkaar ondersteunen op het slagveld.