Fire Emblem: Three Houses – Expansion Pass verkocht als downloadkaart

Fire Emblem: Three Houses – Expansion Pass verkocht als downloadkaart

Nintendo heeft aangekondigd dat een downloadkaart zal worden aangeboden voor de Fire Emblem: Three Houses Expansion Pass in Japan.

video
play-rounded-fill

Expansion Pass Download

De downloadkaart bevat een code om de Expansion Pass in het spel in te wisselen en geeft spelers toegang tot extra nevenmissies, speurtochten, gratis gevechtskaart, ondersteuningsmissies en nieuwe kostuums tot 2020.

Net als de daadwerkelijke uitbreidingspas in de Nintendo eShop, zal de downloadkaart voor 2500 yen (exclusief omzetbelasting) worden verkocht bij gemakswinkels en detailhandelaren.

Over Fire Emblem: Three Houses

De oorlog komt naar het continent Fódlan. Hier wordt de orde gehandhaafd door de kerk van Seiros, die de prestigieuze officiersacademie op haar hoofdkantoor heeft. Je wordt uitgenodigd om een ​​van zijn drie machtige huizen te onderwijzen, elk bestaande uit studenten die vol van persoonlijkheid zijn en worden vertegenwoordigd door een koninklijke persoon uit een van de drie territoria.

Als hun professor moet je je studenten leiden in hun academische leven en in turn-based, tactische RPG-gevechten met strategische, nieuwe wendingen die je moet overwinnen. Welk huis, en welk pad, zal je kiezen?

De game bevat de verfijnde gameplay waar de Fire Emblem ™ -franchise om bekend staat. Bestuur een groep krijgers om te bewegen en te vechten op een grid-gebaseerd slagveld en, voor het eerst in de seriegeschiedenis, bataljons van troepen toe te wijzen om individuele eenheden in de strijd te ondersteunen. Als professor ben je verantwoordelijk voor het lesgeven aan je studenten en het verbeteren van hun vaardigheden in hun academische leven en in de strijd. Dit kunnen schoolopdrachten zijn, maar de inzet is heel reëel.

Het leven van je studenten is afhankelijk van je leiderschap. Het is aan jou om elk van hen te begeleiden, zodat ze een verscheidenheid aan wapens kunnen hanteren, de studie van magie kunnen beheersen en speciale vaardigheden kunnen verwerven, zoals het paardrijden. Maar er is meer aan het zijn een professor te zijn dan het bevelen van legers. Ga vrij rond Garreg Mach-klooster en de academie daarbinnen, terwijl je in contact staat met getalenteerde studenten om relaties op te bouwen en informatie te verzamelen. Na het ontmoeten van een enigmatisch meisje genaamd Sothis … zul je je realiseren dat ze alleen in je geest verschijnt. Welke andere mysteries wachten op je?