Fire Emblem: Three Houses – Japanse overview trailer

Fire Emblem: Three Houses – Japanse overview trailer

Nintendo heeft een gloednieuwe Japanse trailer uitgebracht voor Fire Emblem: Three Houses.

Het is een lange trailer, die bijna 10 minuten duurt, maar het is om een goede reden. De trailer biedt spelers een overzicht van het spel. Bekijk het gerust eens. En vergeet niet dat je het spel nu direct kunt kopen in de Nintendo Switch eShop.

video
play-rounded-fill

Over Fire Emblem: Three Houses

DRIE REALMS, DRIE HUIZEN, JOUW BESLISSING.

Vorm de toekomst van een continent op de rand van oorlog in Fire Emblem: Three Houses for Nintendo Switch. Leid de studenten van een van de drie prestigieuze huizen door hun academische leven en in tactische, turn-based gevechten gevuld met nieuwe, strategische wendingen om te overwinnen.

OORLOG TREKT NABIJE

Het continent Fódlan is verdeeld door drie heersende naties en in het midden ligt het Garreg Mach-klooster, de thuishaven van de Academie van officieren waar de toekomstige leiders van Fódlan trainen. Als een reizende huurling leraar werd, moet je kiezen uit welke van de drie huizen van de Academie ze leiden in hun academische leven en op het slagveld.

De toekomst van Fódlan berust op jouw beslissing …

VAN HET SLAGVELD …

Klasopdrachten zullen jou en je leerlingen opladen in strategische, turn-based schermutselingen binnen Fódlan. In een reeks zullen eerst bataljons van troepen je eenheden volgen om hen op het slagveld te ondersteunen. Of je studenten nu leven of sterven in deze gevechten, hangt af van je leiderschap, dus strategize zo dat de strijd vordert om je leger naar de overwinning te leiden.

… TOT AAN DE ACADEMIE

Voed de talenten van uw leerlingen en help hen hun volledige potentieel te bereiken op de Academie van officieren. Je kunt vrijelijk door het terrein van het Garreg Mach-klooster dwalen tussen de colleges om opdrachten uit te voeren en je studenten leren kennen om je band met hen te vergroten en nuttige informatie te verzamelen.