Fire Emblem: Three Houses – Verwelkom het huis van de Black Eagle

Fire Emblem: Three Houses – Verwelkom het huis van de Black Eagle

Nintendo of America heeft een gloednieuwe Fire Emblem: Three Houses-trailer uitgebracht, waarmee spelers een blik kunnen werpen op een van de drie huizen waar ze mee kunnen doen in het aankomende strategiespel.

video
play-rounded-fill

Huize Black Eagle

Onder leiding van Edelgard vertegenwoordigen de Black Eagles het Adrestian Empire, een dominante kracht van de zuidelijke helft van Fódlan. Dit geweldige gebied bestaat uit edele en magische gebruikers in het Garreg Mach-klooster, die zich tot u wenden voor voogdij.

Leer meer over de Black Eagles en doe mee met hun zaak wanneer Fire Emblem: Three Houses op 26 juli wordt gelanceerd voor Nintendo Switch.

Kies je huis … en je bestemming.

De oorlog komt naar het continent Fódlan. Hier wordt de orde gehandhaafd door de kerk van Seiros, die de prestigieuze officiersacademie op haar hoofdkantoor heeft. Je wordt uitgenodigd om een van zijn drie machtige huizen te onderwijzen, elk bestaande uit studenten die vol van persoonlijkheid zijn en worden vertegenwoordigd door een koninklijke persoon uit een van de drie territoria. Als hun professor moet je je studenten leiden in hun academische leven en in turn-based, tactische RPG-gevechten met strategische, nieuwe wendingen die je moet overwinnen.

Welk huis, en welk pad, zal je kiezen?

Ad