Fire Emblem Warriors: Three Hopes – 1 miljoen verkochte eenheden wereldwijd

Fire Emblem Warriors: Three Hopes – 1 miljoen verkochte eenheden wereldwijd

Koei Tecmo zei dat er meer dan 1 miljoen exemplaren van Fire Emblem Warriors: Three Hopes over de hele wereld zijn verzonden. Dit aantal omvat zowel fysieke als digitale verkopen, maar er is geen uitsplitsing per regio gegeven, dus we weten niet waar de game het populairst is geweest.

Over Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor Nintendo Switch is een ander verhaal dat zich afspeelt in dezelfde wereld als Fire Emblem: Three Houses. Het laat je ontdekken wat er met drie grootmachten gebeurt. Voer het bevel over enorme legers in realtime gevechten die de strategie van Fire Emblem combineren met de actievolle gameplay van Warriors om erachter te komen hoe de nieuwe toekomst van Fódlan eruit zal zien.

Speel als Shez, een eenzame huurling die een brute strijd heeft verloren van de mysterieuze Ashen Demon en nu op zoek is naar antwoorden. Na een ontmoeting met de toekomstige leiders van de drie naties die over Fódlan regeren, wordt Shez al snel betrokken bij een groeiend conflict dat de toekomst van het continent zal bepalen.

Als je een huursoldaat leidt die op een van de drie verschillende paden uit de geschiedenis zou verdwijnen, zullen er nieuwe verhalen ontstaan.

KIES UW HUIS

Kort nadat je avontuur begint, word je gevraagd om lid te worden van een van de drie machtige huizen van de Officers Academy. Elke student in deze huizen heeft speciale vaardigheden en veel persoonlijkheid, maar kies zorgvuldig, want je keuze zal je toekomst beïnvloeden.

HEER OVER JE TROEPEN

Leid je bondgenoten in realtime gevechten tegen hordes vijanden met behulp van flitsende combo’s, krachtige speciale vaardigheden en wat tactische knowhow.

Kijk voordat je de strijd aangaat naar de kaart, denk na over je doelen, kies je bondgenoten en zorg ervoor dat ze de juiste wapens hebben. Sommigen van hen zullen beter zijn tegen bepaalde vijanden, dus als je bevelen geeft, zorg er dan voor dat je ze naar de juiste plaats stuurt.

In het heetst van de strijd kun je je een weg hakken en hakken door hordes vijanden met slimme bewegingen en vaardigheden die de aarde kunnen doen schudden. Als je een vriend tot je Adjudant maakt, zullen ze je in de gaten houden en je helpen vijanden te doden met krachtige Partner Specials.

Zorg ervoor dat je ook je medesoldaten vertelt wat ze moeten doen. Neem de controle over het slagveld door je troepen te sturen om bolwerken over te nemen, je bondgenoten te beschermen of in de aanval te gaan om het tij in jouw voordeel te keren. Als iets anders op het slagveld je hulp nodig heeft, kun je snel schakelen tussen je bondgenoten om directe controle over hen te krijgen en het probleem op te lossen.

Heeft u iemand nodig om te helpen? Vraag in de coöpmodus op gesplitst scherm een ​​vriend om je zijn zwaard te lenen.

RUS UP EN MAAK JE KLAAR

Tussen de gevechten door kun je je wapen neerleggen en uitrusten in het basiskamp. Het is een geweldige plek om je vrienden te leren kennen, je troepen te trainen en je voor te bereiden op gevechten.

Breng tijd door met je bondgenoten door een stevige maaltijd te delen, te helpen met kampklusjes of een ontspannende reis te maken. Naarmate je vriendschappen groeien, zullen ze je meer over zichzelf vertellen en kun je ze meer in de frontlinie helpen.

Betere tools nodig of nieuwe ideeën uitproberen? Koop dan een paar glimmende nieuwe wapens, open nieuwe klassen of neem deel aan trainingssessies en nepgevechten. Gebruik de dingen die je krijgt door gevechten te winnen om ook je kamp te verbeteren. Dit maakt ze nuttiger, zodat jij en je groep er nog meer uit kunnen halen.

COMPATIBEL MET amiibo

Je kunt één keer per dag maximaal vijf amiibo’s, die apart worden verkocht, tikken om cadeaus of items in de game te krijgen. Er is een kans dat als je op een amiibo uit de Fire Emblem-serie tikt, je nog betere beloningen krijgt.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is nu verkrijgbaar in winkels en in de eShop voor Switch. Er is ook een demoversie.