Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt 24 Juni 2022

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt 24 Juni 2022

De eerste Nintendo Direct-presentatie van 2022 begon met de introductie van Fire Emblem Warriors: Three Hopes, een vervolg op het originele Fire Emblem Warriors. De game wordt uitgebracht op 24 juni 2022.

video
play-rounded-fill

Over Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Terwijl je een door oorlog verscheurd Fódlan verkent, sluit je je aan bij de hoofdrolspelers van Fire EmblemTM: Three Houses in enorme conflicten door het hele land. Edelgard, Dimitri, Claude en andere Fire Emblem: Three Houses-personages keren terug om hun vechtkunsten te tonen.

Laat in dit realtime gevecht boordevol actie dodelijke combinaties en spectaculaire speciale aanvallen los.

Als personages uit de Fire Emblem: Three Houses-game sla je door zwermen vijanden. Versla talloze tegenstanders met Edelgards bijl of Dimitri’s lans, of gebruik de boog van Claude om vijanden van ver weg te schieten. Fódlans toekomst zal rooskleuriger zijn als je er met hakken, zwaaien en speren naar toe gaat.

Koop de digitale versie van de game zodat een vriendelijke koeriersuil je regelmatig buiten je eigen verblijfplaats bezoekt. Het geeft je uilenveren, die je kunt uitgeven om je mate van hulp bij andere personages te vergroten!

Ad