Fire Emblem Warriors: Three Hopes – Leicester Alliance trailer

Fire Emblem Warriors: Three Hopes – Leicester Alliance trailer

Nintendo en Koei Tecmo hebben een nieuwe teaser uitgebracht voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes, met de Leicester Alliance.

Claude is de leider van de Golden Deer, zoals fans van Fire Emblem: Three Houses weten. De video bevat ook Hilda, Raphael, Lysithea, Lorenz, Ignatz, Marianne en Leonie.

video
play-rounded-fill

De Leicester Alliance

Stap in de voetsporen van Shez als ze Edelgard, Dimitri, Claude en andere Fire Emblem: Three Houses-personages ontmoeten terwijl ze vechten voor de toekomst van Fódlan. Bundel je krachten met een commandant om een ​​leger op te bouwen en te leiden in 1 tegen 1.000 gevechten met complexe strategie. Het huis dat je kiest, neemt je mee door een van de drie boeiende verhaallijnen, elk met een duidelijk einde. Elk Fire Emblem: Three Houses-personage dat je tijdens deze avonturen selecteert, heeft een unieke reeks spectaculaire combo’s en sterke specialiteiten die zwermen tegenstanders kunnen verslaan.

Over Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Gebruik in Warriors-stijl gameplay de Fire Emblem-techniek om een ​​tactische voorsprong te krijgen.

Duik in realtime gevechten met je Fire Emblem: Heroes-leger. Three Houses-helden nemen het op tegen honderden tegenstanders terwijl ze Fire Emblem-functies gebruiken om je strategie te optimaliseren. Geef in het heetst van de strijd instructies aan je leger om taken en doelen te voltooien. Bereid je voor op de strijd door wapens, vaardigheden en klassen uit te rusten die misbruik maken van de kwetsbaarheden van de tegenstander. Wijs Fire Emblem: Three Houses-componenten toe aan personages, zoals toppen of bataljons, om je strategie te verfijnen.

Versterk je banden, zowel in als buiten de strijd.

Bouw beproefde verbindingen met andere Fire Emblem: Three Houses-personages terwijl je vecht voor de toekomst van Fódlan. Verdiep de connecties tussen personages om een ​​tactische voorsprong op het slagveld te krijgen en om te zien hoe ze opengaan in ondersteuningsgesprekken. Personages kunnen dichter bij elkaar worden gebracht door samen te werken in een gevecht of door samen tijd door te brengen in het basiskamp. Creëer je basiskamp en train, winkel en bereid elk van je squadronleden voor voordat je de oorlog ingaat.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes wordt op 24 juni 2022 uitgebracht op Switch.