Fire Emblem Warriors: Three Hopes – Mysterieuze huurling

Fire Emblem Warriors: Three Hopes – Mysterieuze huurling

Ontmoet in de volgende musou-game van Fire Emblem de nieuwe ‘mysterieuze huurling’! Nintendo en ontwikkelaar Omega Force hebben een nieuwe trailer voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes gepubliceerd. Meer gameplay wordt getoond in de teaser, evenals nieuwe details over de plot en personages, waaronder een gloednieuwe hoofdrolspeler genaamd Shez.

Stap in de schoenen van Shez terwijl ze strijden voor de toekomst van Fódlan en ontmoet Edelgard, Dimitri, Claude en andere Fire Emblem: Three Houses-personages. In 1 vs. 1.000 gevechten en complexe tactieken, sluit je aan bij een leider om een ​​leger op te bouwen en te leiden. Afhankelijk van het huis dat je kiest, word je meegenomen door een van de drie boeiende verhaallijnen, elk met een ander einde.

video

Over Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Stap in de schoenen van Shez terwijl ze strijden voor de toekomst van Fódlan en ontmoet Edelgard, Dimitri, Claude en andere Fire Emblem: Three Houses-personages. In 1 vs. 1.000 gevechten en complexe tactieken, sluit je aan bij een leider om een ​​leger op te bouwen en te leiden. Afhankelijk van het huis dat je kiest, word je meegenomen door een van de drie boeiende verhaallijnen, elk met een ander einde. Elk Fire Emblem: Three Houses-personage dat je tijdens deze missies selecteert, heeft zijn eigen reeks spectaculaire combinaties en krachtige speciale aanvallen die hordes tegenstanders kunnen verslaan.

Gebruik in Warriors-stijl gaming de Fire Emblem-techniek om tactisch voordeel te behalen.

Dompel jezelf onder in realtime gevechten terwijl jij en je Fire Emblem: Awakening-leger. Personages uit de Three Houses nemen het op tegen honderden tegenstanders terwijl ze Fire Emblem-functies gebruiken om hun strategie te maximaliseren. Geef, temidden van de onrust van de oorlog, commando’s aan je troepen om doelen en doelstellingen te bereiken. Rust wapens, vaardigheden en klassen uit die profiteren van de zwakheden van de tegenstander om vooruit te plannen en je voor te bereiden op de strijd. Wijs componenten van Fire Emblem: Three Houses toe aan personages, zoals toppen of bataljons, om je strategie te verfijnen.

In en buiten oorlog, versterk je relaties.

Terwijl je vecht voor de toekomst van Fódlan, ontwikkel en versterk je beproefde connecties met andere Fire Emblem: Three Houses-personages. Om een ​​tactisch voordeel op het slagveld te krijgen en om te zien hoe ze zich openstellen in ondersteuningsgesprekken, moet je de banden tussen personages verdiepen. Personages moeten worden gekoppeld aan een gevecht of tijd samen doorbrengen in het basiskamp om ze dichter bij elkaar te brengen. Voordat je de oorlog ingaat, moet je je basiskamp opzetten en elk van je teamleden trainen, winkelen en voorbereiden.

Koop de digitale versie van de game om een ​​vriendelijke koerieruil je regelmatig te laten bezoeken buiten je persoonlijke vertrekken. Het geeft je uilenveren, die je kunt uitgeven om je mate van hulp bij andere personages te vergroten!

Op 24 juni wordt Fire Emblem Warriors: Three Hopes uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad