Fire Emblem Warriors: Three Hopes – niet-verbonden pad

Fire Emblem Warriors: Three Hopes – niet-verbonden pad

Nintendo heeft op hun officiële website bevestigd dat Fire Emblem Warriors: Three Hopes een geheel nieuw pad zou hebben dat geen verband houdt met het pad dat aanwezig is in Fire Emblem: Three Houses, de game waarop de nieuwe Warriors-titel zeker is gebaseerd.

In ander Fire Emblem Warriors: Three Hopes-nieuws heeft Nintendo of Europe onthuld dat er een speciale Limited Edition-editie van de game wordt uitgebracht, met een speciaal artbook, een tapijtkaart van Fódlan, een set van vijf acrylfiguurtjes , en een personageposterset. Op 24 juni wordt Fire Emblem Warriors: Three Hopes uitgebracht op Nintendo Switch.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes Limited Edition

  • Fire Emblem Warriors: Three Hopes-gamekaart
  • Artbook
  • Tapijtkaart van Fódlan
  • Set van 5 acrylbeeldjes
  • Karakter ansichtkaarten set

Over Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Drie huizen, drie mogelijkheden

Fire Emblem Warriors: Three Hopes neemt het universum en de personages van Fire Emblem: Three Houses mee en creëert een nieuw verhaal in Fódlan, een koninkrijk geregeerd door drie krachten.

Gevechten waarin actie en strategie worden gecombineerd, zijn leuk om te zien. In felle Warriors-actie stuur je personages en maai je golven van tegenstanders neer terwijl je teamgenoten instructies geeft. Denk tactisch als je besluit waar je heen gaat, afhankelijk van de status van het slagveld. Interactie met schattige personages uit Fire Emblem: Three Houses tussen gevechten door.

Wat staat ons te wachten in dit nog te vertellen verhaal? Wordt het hoop…of onheil?

Met Engelse en Japanse stemmen is de game toegankelijk in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

(Bonusdownloadversie) Uil Baars Er komt nu regelmatig een uil voor uw persoonlijke vertrekken. Je kunt een uilenveer cadeau krijgen als je met de uil praat. Een uilenveer kan worden gebruikt om steunpunten te verkrijgen bij een bondgenoot.