Fire Emblem Warriors: Three Hopes Treasure Box Edition – Wat zit erbij?

Fire Emblem Warriors: Three Hopes Treasure Box Edition – Wat zit erbij?

Meer foto’s van de Fire Emblem Warriors: Three Hopes Treasure Box Edition, een speciale fysieke release voor de aanstaande game in Japan, zijn gepubliceerd op het officiële Twitter-account van Fire Emblem Musou.

De Treasure Box-versie wordt geleverd met een exemplaar van het spel en extra’s, waaronder een kunstboek, een kaart van het Fodlan-gebied, acrylbeeldjes en personage-ansichtkaarten van de drie huisleiders en de nieuwe hoofdpersoon Shez. Deze goederen zijn hoogstwaarschijnlijk dezelfde extra’s die zullen worden opgenomen in de eerder aangekondigde Limited Edition van de game voor Europa, hoewel ze niet uitdrukkelijk worden gespecificeerd.

Over Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Stap in de voetsporen van Shez als ze Edelgard, Dimitri, Claude en andere Fire Emblem: Three Houses-personages ontmoeten terwijl ze vechten voor de toekomst van Fódlan. Bundel je krachten met een commandant om een ​​leger op te bouwen en te leiden in 1 tegen 1.000 gevechten met een rijke strategie. Het huis dat je kiest, neemt je mee door een van de drie boeiende verhaallijnen, elk met een duidelijk einde. Elk Fire Emblem: Three Houses-personage dat je tijdens deze avonturen selecteert, heeft een unieke reeks spectaculaire combo’s en sterke specialiteiten die zwermen tegenstanders kunnen verslaan.

Gebruik in Warriors-stijl gaming de Fire Emblem-techniek om een ​​tactische voorsprong te krijgen.

Duik in realtime gevechten met je Fire Emblem: Heroes-leger. Three Houses-helden nemen het op tegen honderden tegenstanders terwijl ze Fire Emblem-functies gebruiken om je strategie te optimaliseren. Geef in het heetst van de strijd instructies aan je leger om taken en doelen te voltooien. Plan van tevoren en bereid je voor op gevechten door wapens, vaardigheden en klassen uit te rusten die de tekortkomingen van de tegenstander uitbuiten. Wijs Fire Emblem: Three Houses-componenten toe aan personages, zoals toppen of bataljons, om je strategie te verfijnen.

Versterk je banden, zowel in als buiten de strijd.

Bouw beproefde connecties met andere Fire Emblem: Three Houses-personages terwijl je vecht voor de toekomst van Fódlan. Verdiep de connecties tussen personages om een ​​tactische voorsprong op het slagveld te krijgen en om te zien hoe ze opengaan in ondersteuningsgesprekken. Personages kunnen dichter bij elkaar worden gebracht door samen te werken in een gevecht of door samen tijd door te brengen in het basiskamp. Creëer je basiskamp en train, winkel en bereid elk van je squadronleden voor voordat je de oorlog ingaat.

Koop de digitale versie van de game om een ​​vriendelijke koerieruil je regelmatig buiten je eigen verblijf te laten bezoeken. Het levert je uilenveren op, die je kunt uitgeven om je ondersteuningsniveau voor andere personages te verhogen!

Op 24 juni 2022 wordt Fire Emblem Warriors: Three Hopes uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad