Fire Emblem Warriors: Three Hopes versie 1.0.1 patch notes

Fire Emblem Warriors: Three Hopes versie 1.0.1 patch notes

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is net uitgekomen en zoals gewoonlijk kreeg het op de eerste dag een patch. De update lost een aantal bugs en problemen op, waarvan sommige de voortgang in bepaalde situaties kunnen vertragen.

Ver. 1.0.1 (Uitgebracht op 23 juni 2022)

  • Een zeldzame bug verholpen waardoor het spel kon vastlopen wanneer een evenement eindigt.
  • Een zeldzame bug verholpen die ervoor zorgde dat het spel soms vastliep bij het verplaatsen van het basiskamp naar de oorlogskaart.
  • Een zeldzame bug opgelost die optrad toen je een bestand koos om in op te slaan op het opslagscherm, maar het scherm veranderde niet en je kon niet verder gaan.
  • Een bug opgelost waardoor de speler niet verder kon als hij bepaalde gevechten in een bepaalde volgorde won.
  • Een bug opgelost waardoor een Partner Special niet eindigde wanneer deze op het verkeerde moment werd gebruikt. Dit stopte de voortgang.
  • Een bug opgelost waardoor de schakelaar Vergrendelen op doelbesturing niet werkte wanneer de linker- of rechter-Joy-Con horizontaal werd gehouden.
  • Een aantal andere problemen opgelost om het spel gemakkelijker te spelen te maken.
  • Fire Emblem Warriors: Three Hopes is nu uit en kan in winkels en online worden gekocht.

Over Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Drie huizen, drie dromen.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is een nieuw verhaal dat zich afspeelt in de wereld van Fire Emblem: Three Houses. Het speelt zich af in Fódlan, dat wordt geregeerd door drie machten.

Gevechten waarin actie en strategie worden gecombineerd, zijn leuk. In Warriors kun je de personages direct besturen en hordes vijanden doden terwijl je bondgenoten bevelen geeft. Op basis van de situatie op het slagveld moet je nadenken over hoe je verder kunt gaan. In Fire Emblem: Three Houses kun je tussen de gevechten door praten met de charmante personages van het spel.

Wat gebeurt er in dit verhaal dat we nog niet hebben gezien? Zal er hoop zijn… of verdriet?

De game is speelbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans, en de voice-over is in het Engels en Japans.

(Bonus voor de downloadversie) Owl Perch: Er verschijnt nu van tijd tot tijd een uil voor je tent in het kamp. Je kunt een uilenveer cadeau krijgen als je met de uil praat. Met een uilenveer kun je een vriend of vriendin meer steun geven.

Ad