Firegirl: Hack ‘n Splash Rescue DX – Eerste 48 minuten

Firegirl: Hack ‘n Splash Rescue DX – Eerste 48 minuten

Firegirl: Hack ‘n Splash Rescue DX-gameplay is opgedoken na de release op Nintendo Switch. 48 minuten aan beeldmateriaal is beschikbaar gesteld dankzij Nindie Spotlight.

video
play-rounded-fill

Over Firegirl: Hack ‘n Splash Rescue DX

Speel als een jonge reddingsofficier die net begint in haar werk. Firegirl beantwoordt noodoproepen in de hele stad, gewapend met een vertrouwde bijl en een hogedrukbrandblusslang die ook als jetpack fungeert. Kan Firegirl alle mensen redden die vastzitten in elke brand? Kan ze erachter komen waarom deze vlammen de stad hebben overspoeld? Ontdek de waarheid in een mysterie dat helemaal tot aan de top reikt…

Blazen procedureel geproduceerd

Reageer op nieuwe vlammen in procedureel gecreëerde podia die plaatsvinden in bossen, weelderige hotels, spoorwegen en woongebouwen.

Burgers die zijn opgepakt

Als Firegirl ter plaatse komt, heeft ze maar een paar minuten om alle gevangen burgers te redden! Doof woedende vlammen, snijd langs obstakels en schakel kwaadaardige pyro-monsters uit, gebruik je slang om je sprongen te vergroten en bereik hoge locaties om gevangengenomen levens (en katten) te redden.

Herbouw de brandweerkazerne

Bezoek tussen missies de Firehouse om je uitrusting te updaten en nieuw personeel aan te werven. Je hebt alle hulp nodig die je kunt krijgen om je voor te bereiden op je volgende expeditie!

Firegirl: Hack ‘n Splash Rescue DX is te koop in de Nintendo Switch eShop. Het ondersteunt de volgende talen: Engels, Japans, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees (vereenvoudigd) en Chinees (traditioneel).