Firmware update versie 16.0.0 patch notes

Firmware update versie 16.0.0 patch notes

De meest recente firmware-update voor de Nintendo Switch is zojuist uitgebracht en vanaf dit moment hebben alle gebruikers toegang tot versie 16.0.0.

Je zou zeker enkele toevoegingen of aanpassingen verwachten als er zo’n significante verschuiving in het aantal zou zijn. Aan de andere kant lijkt het erop dat deze aan de gemakkelijkere kant zal zijn. De typische verbeteringen aan de betrouwbaarheid van het systeem maken deel uit van deze update, maar daarnaast is er een wijziging aangebracht in de manier waarop gebruikersbijnamen worden verwerkt.

Versie 16.0.0 patch-notes

Het volgende is een lijst met de officiële patch-opmerkingen voor de upgrade naar versie 16.0.0 van het Nintendo Switch-systeem:

  • Bijnamen van gebruikers die niet mogen worden gebruikt, worden vervangen door “???”, wat kan worden gewijzigd in de profielinstellingen.
  • Wijzigingen in de algemene stabiliteit van het systeem om de gebruikerservaring te verbeteren.

Het is enige tijd geleden sinds de meest recente belangrijke upgrade van het Nintendo Switch-systeem. Versie 14.0.0, uitgebracht in maart 2022, was de meest recente die we hebben gezien en had de meeste functies. Deze voegt een “Groepen”-functie toe aan het hoofdmenu, wat in feite de reactie van het systeem is voor mappen en die mogelijk ook in eerdere versies te vinden is. Voor het geval je het niet wist: het hele verhaal is hier te vinden om verder te lezen.

Hoewel deze update zich aan de minder belangrijke kant van het spectrum bevindt, wordt toch aanbevolen deze toe te passen. Voor de overgrote meerderheid van de gebruikers zou het automatisch moeten worden gedownload.