Firmware versie 11.0.0

Firmware versie 11.0.0

Nintendo Switch-firmware-updates komen bijna maandelijks binnen, zo lijkt het. Maar de laatste grote update dateert van april.

Sinds april zijn de firmware-updates van Nintendo kleine updates die bugs verhelpen en / of “algemene systeemstabiliteitsverbeteringen” aanbrengen.

Nintendo heeft een grote update voor de Nintendo Switch-firmware uitgebracht, waarmee deze naar versie 11.0.0 is gekomen.

Deze update voegt Nintendo Switch Online toe aan het HOME-menu, een trending-gebied voor de gebruikerspagina en nog veel meer.

11.0.0 Patch-opmerkingen

Nintendo Switch Online is toegevoegd aan het HOME-menu.

Toegang tot alle Nintendo Switch Online-services, van het verkrijgen van de laatste informatie tot het controleren van je lidmaatschapsstatus.

* Deze functie is niet beschikbaar in sommige landen / regio’s.

Een nieuwe functie die automatisch back-upgegevens downloadt, is toegevoegd aan de Save Data Cloud.

Als je software gebruikt met dezelfde Nintendo-account die aan meerdere systemen is gekoppeld, worden opgeslagen gegevens waarvan een back-up is gemaakt op het ene systeem, automatisch gedownload naar je andere systeem (en).

* Om deze functie te gebruiken, moet deze zijn ingeschakeld onder Systeeminstellingen> Gegevensbeheer> Gegevenswolk opslaan.

* Opgeslagen gegevens worden niet automatisch gedownload, tenzij er opgeslagen gegevens voor die software op de console staan. Alleen de eerste keer moeten gebruikers de opgeslagen gegevens handmatig downloaden.

* Een Nintendo Switch Online-lidmaatschap is vereist om de Save Data Cloud-service te gebruiken.

Er is een nieuwe trending-functie toegevoegd aan de gebruikerspagina.

Gebruikers kunnen zien welke software hun vrienden spelen of onlangs zijn begonnen met spelen.
Er wordt geen informatie weergegeven voor vrienden waarvan de online status is ingesteld om aan niemand te worden weergegeven.

Gebruikers kunnen nu screenshots en video’s van Album overbrengen naar hun smart-apparaten.

Gebruikers kunnen hun smart-apparaten draadloos verbinden met Nintendo Switch om de screenshots en video’s die in hun album zijn opgeslagen, over te zetten.

Voor schermafbeeldingen kunnen gebruikers maximaal 10 schermafbeeldingen en 1 video-opname tegelijk overbrengen. * Om verbinding te maken, moeten gebruikers hun smart-apparaat gebruiken om de QR-code te scannen die op het Nintendo Switch-scherm wordt weergegeven.Raadpleeg voor meer informatie de Nintendo Support-website. * “QR Code” is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Een nieuwe functie Kopiëren naar een computer via USB-verbinding is toegevoegd onder Systeeminstellingen> Gegevensbeheer> Schermafbeeldingen en video’s beheren.

Gebruikers kunnen een USB-kabel gebruiken om de Nintendo Switch op hun computers aan te sluiten om de screenshots en video’s die zijn opgeslagen onder Album te kopiëren.

* Voor aansluiting op een computer is een USB-oplaadkabel [model HAC-010] of een USB-IF-gecertificeerde USB-kabel die gegevensoverdracht ondersteunt, vereist. Raadpleeg de Nintendo Support-website voor meer informatie.

* Verbinding via het Nintendo Switch-dock wordt niet ondersteund. Verbind het Nintendo Switch-systeem rechtstreeks met de computer.

Gebruikers kunnen nu selecteren welke download prioriteit moet krijgen als er meerdere downloads bezig zijn.

Als er meerdere software, updategegevens of downloadbare inhoud wordt gedownload, kunnen gebruikers nu selecteren welke ze als eerste willen downloaden.

Je kunt dit instellen onder Downloadopties door het pictogram te selecteren voor de software die je als eerste wilt downloaden in het HOME-menu.

Er zijn gebruikerspictogrammen toegevoegd.

Er zijn 12 gebruikerspictogrammen toegevoegd ter herdenking van de 35e verjaardag van de Super Mario Bros.-serie. Gebruikers kunnen nu vooraf ingestelde knoptoewijzingen een naam geven met de functie Knoptoewijzing wijzigen.

Braziliaans Portugees is toegevoegd als ondersteunde taal.

Wanneer gebruikers hun regio instellen op Noord- en Zuid-Amerika en hun taal op Portugees, wordt de taal die wordt gebruikt in het HOME-menu en in bepaalde software weergegeven in Braziliaans Portugees.

Verschillende problemen zijn opgelost en de bruikbaarheid en stabiliteit zijn verbeterd.