F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch beoordeeld

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch beoordeeld

F.I.S.T. : Forged in Shadow Torch, uitgegeven door Bilibili en ontwikkeld door TiGames, lijkt op weg naar Nintendo Switch. De 2D Metroidvania werd vorig jaar gepubliceerd op PS-platforms en pc, maar onlangs is er een Switch-beoordeling verschenen op het Taiwanese beoordelingsbord.

Dit kan erop wijzen dat de game binnenkort op Switch wordt uitgebracht, hoewel er geen officiële aankondiging is gedaan. Voorlopig wachten we af of er een officiële aankondiging komt.

video
play-rounded-fill

Over F.I.S.T. : Gesmeed in Shadow Torch

Zes jaar geleden viel het Machinelegioen de Torch City aan en bezette deze, die ooit door dieren werd bewoond. Rayton, de voormalige soldaat in het verzet, leeft sindsdien in eenzaamheid. Nadat zijn metgezel op brute wijze in de gevangenis is beland, herwint Rayton zijn mechanische vuist en gaat hij terugvechtend op avontuur. En hij heeft geen idee dat hij deel uitmaakt van een grotere samenzwering waarbij de maffia, de opstand en het legioen betrokken zijn.

Geavanceerde en onderling verbonden gamemap met talloze geheimen

Het game-universum van Metroidvania verkennen via een tiental verschillende secties, elk met zijn eigen visuele concept en levelontwerp. Overwin de uitdagingen van gevechten, puzzels en platformgames in talloze kamers, tunnels en snelkoppelingen om de beloningen te verdienen.

De onderling verbonden en automatisch geladen gamemap maakt de realistische Torch City geloofwaardiger en mooier.

Vechtsysteem in arcadestijl met drie unieke wapens

Het beheersen van de Fist, de Drill en de Whip, afhankelijk van de omstandigheden op het slagveld, verandert je voordelen tussen de lange treffers, de hoge schade en het brede bereik, waarbij elke tegenstander die voor je staat wordt uitgeschakeld.

Honderden vijanden met hun eigen onderscheidende wapens testen je samenwerkingsvaardigheden, en een verscheidenheid aan monsters met compleet verschillende vechtpatronen bieden je een nieuwe ervaring.

Esthetiek van Dieselpunk aangedreven door Unreal Engine 4

De combinatie van de dieselpunk-esthetiek en het gebouw in oriëntaalse stijl produceert de fundamentele visuele stijl van Torch City, waarbij de wereld wordt blootgesteld aan de gewelddadige strijd tussen de donzige wezens en het mechanische leger, van hun uiterlijk tot de omgeving.

Aangedreven door Unreal Engine 4, heeft de game fysiek gebaseerde rendering en uitzonderlijk realistische texturen, wat resulteert in een verbluffende visuele 3D-ervaring die het genre naar nieuwe hoogten tilt.

Ad