F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch – Eerste 25 minuten

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch – Eerste 25 minuten

F.I.S.T. : Forged In Shadow Torch is onlangs uitgekomen en onze vrienden bij Handheld Players hebben 25 minuten aan beeldmateriaal geleverd, zodat je de actieplatformgame beter kunt bekijken.

video
play-rounded-fill

Over F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

In de verzetsoorlog, die zes jaar geleden plaatsvond, verloren de dieren van Torch City van het Robotic Legion. Sindsdien heeft Rayton het konijn zich onopvallend gehouden. Toen een vriend werd gearresteerd, had hij geen andere keuze dan zijn grote metalen vuist op te zetten en terug te vechten tegen degenen die hem pijn deden. Hij had geen idee dat het Legioen, het Verzet en de Rattenbende allemaal tegen hem samenspanden en dat hij spoedig in hen allemaal verstrikt zou raken.

“Naadloze kaarten boordevol uitdagingen om te verkennen”

Op een kaart die eruitziet als een Action Platformer (Metroidvania), kun je meer dan een dozijn verschillende gebieden bezoeken. Gevechten, puzzels en platformacties zijn de belangrijkste manieren om te spelen, maar er zijn ook veel verborgen kamers, geheime doorgangen en snelkoppelingen, evenals allerlei leuke uitdagingen om te voltooien.

Kaarten worden direct geladen, zodat u niet vaak van scherm hoeft te wisselen. Hierdoor voelt de enorme Torch City nog echter en gedetailleerder aan.

Een vechtsysteem voor arcades dat het gemakkelijk maakt om tussen drie wapens te wisselen

De vuist, de boor en de zweep zijn drie wapens die op totaal verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen hoge combo’s, hoge schade en langeafstandsaanvallen. Kies de meest effectieve manier om de vijand aan te vallen op basis van de situatie.

De speler krijgt te maken met tientallen verschillende soorten vijanden, elk met hun eigen wapens en aanvallen die samenwerken om ze uit te schakelen. Bazen met ongebruikelijke manieren van vechten voegen iets nieuws en anders toe aan het spel.

●Dieselpunk-esthetiek gemaakt met de Unreal Engine 4

De dieselpunkstijl van de game was gebaseerd op dieselmotoren en een stadsbeeld uit het Oosten van lang geleden. Dit gaf Torch City een unieke uitstraling die nergens anders te vinden is. Het verhaal van het spel gaat over conflicten, wat blijkt uit hoe verschillend de dieren en robotsoldaten zijn.

Wanneer Unreal Engine 4 en Physically-Based Rendering worden gebruikt, krijgt het Action Platformer-genre (Metroidvania) een geheel nieuw niveau van grafische kwaliteit.

F.I.S.T. : Forged In Shadow Torch kan worden gekocht in de Nintendo Switch eShop. Het wordt geleverd met Engels, Frans, Duits, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees en Spaans. In september zal Microids een fysiek exemplaar van de game verzenden.

Ad