F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch – Releasedatum juli

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch – Releasedatum juli

F.I.S.T. : Forged In Shadow Torch komt uit op Nintendo Switch, maar krijgt het pas op 14 juli 2022. Het spel kost 3.828 yen, wat ongeveer $ 30 is. Er komt ook een fysieke versie.

De andere versies van F.I.S.T. : Forged In Shadow Torch kwam uit op 7 september 2021 en de Nintendo Switch-versie is zojuist aangekondigd. Er is ook gezegd dat de game voor het westen zal worden vertaald en dat fysieke Switch-versies in het derde kwartaal van 2022 naar Europa en Noord-Amerika zullen komen.

Over F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

Zes jaar geleden verhuisde het Machine Legion naar Torch City en nam het over. Daarvoor leefden er dieren. Sindsdien woont Rayton, die soldaat was in de verzetsoorlog, alleen. Nadat zijn vriend tegen zijn wil is weggehaald, krijgt Rayton zijn mechanische vuist terug en begint terug te vechten. En hij heeft geen idee dat hij deel uitmaakt van een groter plan waarbij de maffia, de rebellen en het legioen betrokken zijn.

De gamewereld van Metroidvania heeft een tiental verschillende gebieden, elk met zijn eigen uiterlijk en leveldesign. Om de beloningen te krijgen, moet je de uitdagingen van gevechten, puzzels en platformspellen overwinnen in een groot aantal kamers, tunnels en kortere wegen.

De gedetailleerde Torch City is overtuigender en mooier omdat de gamekaart is gekoppeld en automatisch wordt geladen.

Door de Fist, de Drill en de Whip onder de knie te krijgen, kun je wisselen tussen de voordelen van lange slagen, hoge schade en een groot bereik, afhankelijk van wat er op het slagveld gebeurt. Op deze manier kun je elke vijand voor je doden.

Tientallen vijanden met verschillende wapens dagen je uit om op slimme manieren samen te werken, en verschillende bazen met verschillende manieren van vechten zorgen ervoor dat je je nooit zult vervelen.

De belangrijkste visuele stijl van Torch City bestaat uit dieselpunk-esthetiek en oosterse architectuur. Dit laat de wereld zien hoe de harige dieren en het mechanische leger in een felle strijd verwikkeld zijn, van hoe ze eruitzien tot hoe ze handelen.

Aangedreven door Unreal Engine 4, heeft het fysiek gebaseerde weergave en zeer gedetailleerde texturen, waardoor het een prachtige 3D-look krijgt en het genre naar een geheel nieuw niveau wordt getild.

Ad