Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise beschikbaar

Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise beschikbaar

Jab, uppercut en ontwijk mee op het ritme van twintig pophits en drie originele nummers in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, dat onlangs is uitgebracht.

Spelers kunnen hun dagelijkse boksroutine starten in de modus Daily Exercise voor een begeleide training, of hun eigen sessie helemaal opnieuw opbouwen in de modus Free Training. Vrienden en familieleden kunnen samen trainen, elk met één Joy-Con voor een trainingssessie voor twee spelers.

video

Over Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise

De zes originele instructeurs van de eerste Fitness Boxing-game zijn terug en er komen drie nieuwe coaches bij: Karen, Hiro en Janice.

Deze virtuele trainers zijn er om spelers te ondersteunen en aan te moedigen tijdens hun trainingssessies. Aanpassingsopties zoals kledingstukken, accessoires en meer kunnen voor elke trainer worden ontgrendeld terwijl de speler fitnessroutines voltooit.

Eigenaren van Fitness Boxing kunnen hun statistieken importeren in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise en doorgaan met hun voortgang. Spelers kunnen hun fitnessdoelen instellen en verschillende statistieken bijhouden, zoals dagelijkse calorieverbranding en stoten die in de kalender worden gegooid door regelmatig trainingen te voltooien.

Voor nieuwkomers is er ook een gratis demo beschikbaar om te downloaden in de Nintendo Switch eShop.

Ad