Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise – 500,000 verkochte exemplaren

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise – 500,000 verkochte exemplaren

Uitgever Imagineer heeft aangekondigd dat de totale wereldwijde verzendingen en digitale verkopen voor Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise nu meer dan 500.000 exemplaren bedragen.

Imagineer bevestigde ook dat de add-on No Mercy Intensity vanaf vandaag beschikbaar is voor de in-game trainers Janice, Martina en Sophie. Er is momenteel een demo beschikbaar voor Fitness Boxing en de volledige game is beschikbaar in de eShop en is 2,9 GB groot.

Over fitness boksen 2: ritme en training

Box op het ritme van pophits vanuit huis!

Pak je Joy-Con-controllers en bob, weef en prik op het ritme in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, met een reeks liedjes, trainingen en modi om alleen of met een trainingspartner van te genieten!

Het origineel gespeeld? Ga verder met uw fitnessdoelen in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise door uw statistieken uit Fitness Boxing te importeren!

Ga naar de muziek

Zet het volume hoger en werk in het zweet terwijl je bokst op het ritme van 23 pittige nummers, inclusief instrumentale versies van hitnummers.

Een! Twee!

Trainen is zo eenvoudig als een twee! Bouw je weg naar volledige combo’s door de bewegingen van je instructeur te spiegelen en de pictogrammen op het scherm te volgen.

In de zone

Tijd je stoten perfect om in de Zone State te komen, het podium tot leven te brengen en je extra punten te laten verzamelen! Eindig met een hoge score om nieuwe accessoires voor je instructeur te ontgrendelen.

Fighting fit

Bij dagelijkse training worden oefeningen afgestemd op uw persoonlijke fitnessdoelen, of dat nu gericht is op een specifiek deel van het lichaam of gewoon in vorm komen.

Stel een alarm in zodat je nooit een sessie mist (je console geeft een melding zelfs als hij in de slaapmodus staat!) en pluk de vruchten van dagelijkse lichaamsbeweging terwijl je je agenda met stempels vult.

Houd je dingen liever spontaan? Ga naar Free Training, waar je volledige controle hebt over de intensiteit van je training, het podium, de muziek en de bewegingen waaraan je werkt.

Trainingspartner

Dagelijkse training en gratis training kunnen ook worden genoten in coöp voor twee spelers. Geef een of twee Joy-Con-controllers door aan een vriend en werk zij aan zij. Vergelijk statistieken om elkaar gemotiveerd te houden!

Blijf op schema

Houd je voortgang bij met grafieken die statistieken bijhouden, zoals je BMI, geschatte calorieverbranding en het aantal slagen dat je hebt gegeven.

Persoonlijke trainer

Kies een van de negen instructeurs – waaronder drie nieuwe gezichten, Hiro, Janice en Karen – die er zijn om u te begeleiden en aan te moedigen terwijl u samen aan het trainen bent.

Pas het uiterlijk van je instructeur aan je stijl aan en voltooi prestaties om nieuwe kleding, brillen en handschoenen te ontgrendelen die ze kunnen dragen.

Terug naar de basis

Herken je je hook niet van je uppercut? Geen probleem! Basistraining geeft je de kans om op je gemak de verschillende bokstechnieken te oefenen terwijl je instructeur de juiste vorm demonstreert.

Ad