Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise – Verkopen boven 700.000 exemplaren

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise – Verkopen boven 700.000 exemplaren

Volgens uitgever Imagineer zijn er meer dan 700.000 exemplaren van Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise voor Nintendo Switch verkocht.

Rhythm & Exercise is een succes!

Het totale bedrag omvat zowel fysieke als digitale versies en het mijlpaalcijfer is goed voor wereldwijde verkopen.

Het is nog maar een paar maanden geleden dat er meer dan 500.000 verkocht werden, dus het is weer een indrukwekkende mijlpaal die is bereikt, vooral omdat de titel vorig jaar december in de schappen viel.

Omdat velen thuis blijven en op dit moment op zoek zijn naar alternatieve manieren om fit te worden, is het niet zo verwonderlijk dat titels zoals deze het goed doen, samen met Ring Fit Adventure natuurlijk.

Over Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Box op het ritme van pophits vanuit huis!

Pak je Joy-Con-controllers en bob, weef en prik op het ritme in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, met een hoop liedjes, trainingen en modi om alleen of met een trainingspartner van te genieten!

Het origineel gespeeld? Ga verder met uw fitnessdoelen in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise door uw statistieken uit Fitness Boxing te importeren!

Ga naar de muziek

Zet het volume hoger en werk in het zweet terwijl je bokst op het ritme van 23 pittige nummers, inclusief instrumentale versies van hits.

Een! Twee!

Trainen is zo eenvoudig als een twee! Bouw je weg naar volledige combo’s door de bewegingen van je instructeur te spiegelen en de pictogrammen op het scherm te volgen.

In de zone

Tijd je stoten perfect om in de Zone State te komen, het podium tot leven te brengen en je extra punten te laten verzamelen! Eindig met een hoge score om nieuwe accessoires voor je instructeur te ontgrendelen.

Fighting fit

Bij dagelijkse training worden oefeningen afgestemd op uw persoonlijke fitnessdoelen, of dat nu gericht is op een specifiek deel van het lichaam of gewoon in vorm komen.

Stel een alarm in zodat je nooit een sessie mist (je console meldt je zelfs in de slaapmodus!) en pluk de vruchten van dagelijkse lichaamsbeweging terwijl je je agenda met stempels vult.

Houd je dingen liever spontaan? Ga naar Free Training, waar je de volledige controle hebt over de intensiteit van je training, het podium, de muziek en de bewegingen waaraan je werkt.

Trainingspartner

Dagelijkse training en gratis training kunnen ook worden genoten in coöp voor twee spelers. Geef een of twee Joy-Con-controllers door aan een vriend en werk zij aan zij. Vergelijk statistieken om elkaar gemotiveerd te houden!

Blijf op schema

Houd je voortgang bij met grafieken die statistieken bijhouden, zoals je BMI, geschatte calorieverbranding en het aantal stoten dat je hebt gegeven.

Persoonlijke trainer

Kies een van de negen instructeurs – waaronder drie nieuwe gezichten, Hiro, Janice en Karen – die er zijn om u te begeleiden en aan te moedigen terwijl u samen aan het trainen bent.

Pas het uiterlijk van je instructeur aan je stijl aan en voltooi prestaties om nieuwe kleding, brillen en handschoenen te ontgrendelen die ze kunnen dragen.

Terug naar de basis

Herken je je hook niet van je uppercut? Geen probleem! Basistraining geeft je de kans om op je gemak de verschillende bokstechnieken te oefenen terwijl je instructeur de juiste vorm demonstreert.