Fitness Boxing verkocht wereldwijd meer dan 900.000 exemplaren

Fitness Boxing verkocht wereldwijd meer dan 900.000 exemplaren

Imagineer heeft bevestigd dat Fitness Boxing op de Nintendo Switch wereldwijd meer dan 900.000 exemplaren heeft verkocht.

Deze cijfers bevatten zowel fysieke als digitale kopieën van het fitnessspel.

Hieronder ziet u hoe de verkopen zich in de loop van het jaar hebben gestapeld. U zult merken dat de verkoop van fitnessboksen is gestegen tijdens de coronaviruspandemie. Als de verkoop in dit tempo doorgaat, wordt verwacht dat het eind juli een miljoen verkochte eenheden zal bereiken.

Verkoopcijfers over het jaar

  • April 2019 – 300.000 verkochte eenheden
  • Juli 2019 – 400.000 verkochte eenheden
  • December 2019 – 500.000 verkochte eenheden
  • Maart 2020 – 600.000 verkochte eenheden
  • April 2020 – 700.000 verkochte eenheden
  • Mei 2020 – 800.000 verkochte eenheden

Over Fitness Boxing

Vorm je eigen boksinstructeur!

Het is tijd om aan de slag te gaan in Fitness Boxing voor Nintendo Switch! Werk je in het zweet tijdens dagelijkse, op boksen gebaseerde trainingen tot een aantal geweldige deuntjes, van artiesten als Lady Gaga, LMFAO, Avril Lavigne en meer – altijd en overal!

Of het nu fitter wordt, het algemene welzijn verbetert, specifieke delen van het lichaam target, of gewoon actief wordt met een vriend, pak een Joy-Con (of twee!) en box op het ritme terwijl je naar de fitnessdoelen die u heeft gesteld.

Je doelen, je training

Baan je een weg naar een betere boksvorm door jabs, hooks, crosses en uppercuts uit te voeren en uiteindelijk geavanceerde bewegingen zoals zwaaien en blokkeren.

Je eigen fitnessinstructeur zal je aanmoedigen tijdens je trainingen en je door de houdingen en bewegingen leiden … totdat je ze allemaal onder de knie hebt!

Houd je voortgang bij

Om u te helpen uw doelen te bereiken, houdt Fitness Boxing uw prestaties op een aantal manieren bij, zoals het aantal gemaakte stoten en geschatte verbrande calorieën. Gebruik je workoutscores en sterbeoordelingen als basis om te verbeteren!

Wilt u echt profiteren van uw resultaten? U kunt uw gewicht invoeren en uw BMI (body mass index) volgen met behulp van handige grafieken, en al uw uitgevoerde en aanstaande trainingen in uw kalender bekijken. Wie weet? Het voltooien van bepaalde uitdagingen kan zelfs nieuwe inhoud ontgrendelen …

Een cardiosessie waar je ook bent

Wil je gewoon sporten zonder doelen in gedachten? In Free Training kun je kiezen hoe en wanneer je het wilt uitzweten. Richt je op bepaalde lichaamsdelen zoals je rug, borst, schouders en benen, of doe mee aan een training voor het hele lichaam, waar je ook bent! U kunt ook de snelheid en intensiteit van uw training aanpassen aan uw doelen.