Fitness Boxing website en eerste gameplay

Fitness Boxing website en eerste gameplay

Imagineer heeft de officiële Japanse website voor rhythm game Fitness Boxing geopend. Wat nog belangrijker is, is dat de site een preview van één minuut van de game in actie bevat.

video

Over Fitness Boxing

Fitness Boxing is een bewegingsgame en opvolger van de Wii-serie Shape Boxing, die wereldwijd meer dan 800.000 exemplaren heeft verkocht.

Fit Boxing Japan heeft een authentiek boks-programma ontwikkeld met het doel om bokstrainingen zowel veilig als effectief te maken, wat is geregeld voor Nintendo Switch-spelers om het gemakkelijk thuis te ervaren. Houd de Joy-Con-controllers in uw handen en beweeg uw lichaam samen met de instructeur in de game om te genieten van een verfrissende training met het gevoel een spel te spelen.

Authentieke oefeningen met een instructeur

Pak de Joy-Cons en verander elke plaats in een sportschool. Door schaduwboksen aan de leiding van de instructeur, kan iedereen gemakkelijk genieten van een authentieke training.

Naast trainingsprogramma’s die zijn gebaseerd op de doelen van de speler, zoals training, dieet, gebrek aan lichaamsbeweging, enzovoort, wordt gegevensbeheer voor calorieverbruik en dergelijke automatisch vastgelegd, zodat u het kunt blijven gebruiken terwijl u een gevoel van voldoening krijgt.

Fitness Boxing zal voor Nintendo Switch op de volgende data worden gelanceerd, voor deze regio’s:
Japan: 20 december 2018
Europa: 21 december 2018
Noord-Amerika: 4 januari 2019

Voor meer informatie; https://www.imagineer.co.jp/package_game/fitboxing/ 

Ad