Five Nights At Freddy’s 1 & 2 komen ook 29 November

Five Nights At Freddy’s 1 & 2 komen ook 29 November

Five Nights At Freddy’s 3 is niet het enige spel dat op 29 november naar de Nintendo Switch eShop komt. Twee andere Five Nights At Freddy’s werden ontdekt.

Dit onthult dat beide games op dezelfde dag worden uitgebracht. Beide spellen kosten $ 7,99 en worden uitgegeven door Clickteam. Five Nights At Freddy’s 1 is 220 MB groot en het vervolg is 280 MB groot.

Over Five Nights At Freddy’s

Welkom bij je nieuwe zomerbaan bij Freddy Fazbear’s Pizza, waar kinderen en ouders komen voor entertainment en eten zover het oog reikt! De belangrijkste attractie is natuurlijk Freddy Fazbear; en zijn twee vrienden.

Het zijn animatronische robots, geprogrammeerd om het publiek te plezieren! Het gedrag van de robots is ‘s nachts echter enigszins onvoorspelbaar geworden en het was veel goedkoper om u als bewaker in te huren dan om een ​​reparateur te vinden.

Vanuit uw kleine kantoor moet u de beveiligingscamera’s zorgvuldig in de gaten houden. Je hebt een zeer beperkte hoeveelheid elektriciteit die je per nacht mag gebruiken (verlaging van het bedrijfsbudget, weet je). Dat betekent dat als u ‘s nachts zonder stroom zit – geen veiligheidsdeuren en geen lichten meer! Als er iets niet klopt, namelijk als Freddybear of zijn vrienden zich niet op de juiste plaats bevinden, moet je ze op de monitors vinden en jezelf beschermen als dat nodig is!

Overleef je vijf nachten bij Freddy’s?

Over Five Nights At Freddy’s 2

Welkom terug bij de nieuwe en verbeterde Freddy Fazbear’s Pizza!

In Five Nights at Freddy’s 2 worden de oude en verouderde animatronics vergezeld door een nieuwe cast van personages. Ze zijn kindvriendelijk, bijgewerkt met de nieuwste gezichtsherkenningstechnologie, gekoppeld aan lokale criminele databases en beloven een veilige en vermakelijke show op te zetten voor zowel kinderen als volwassenen!

Wat kan er fout gaan?

Omdat de nieuwe bewaker ‘s nachts werkt, is het uw taak om camera’s te controleren en ervoor te zorgen dat er na uren niets misgaat. De vorige bewaker heeft geklaagd over de personages die proberen het kantoor binnen te komen (sindsdien is hij verplaatst naar de dagdienst). Dus om je werk gemakkelijker te maken, ben je voorzien van je eigen lege Freddy Fazbear-hoofd, die de animatronic-personages voor de gek moet houden om je met rust te laten als ze per ongeluk je kantoor binnenkomen.

Zoals altijd is Fazbear Entertainment niet verantwoordelijk voor overlijden of uiteenvallen.

Ad