Five Nights At Freddy’s: Core Collection – Fysieke Release – 12 January 2021

Five Nights At Freddy’s: Core Collection – Fysieke Release – 12 January 2021

Maximum Games heeft officieel de fysieke release Five Nights At Freddy’s: Core Collection voor Nintendo Switch aangekondigd.

Deze fysieke compilatie wordt op 12 januari 2021 gelanceerd voor Switch en zal de volgende vijf Five Nights At Freddy’s-titels bevatten;

Five Nights At Freddy’s

Het is tijd om aan je nieuwe vakantiebaan te beginnen bij de pizza van Freddy Fazbear. Vanuit je kleine kantoor moet je naar de camera’s kijken. Kun jij vijf nachten bij Freddy’s overleven?

Welkom bij je nieuwe vakantiebaan bij Freddy Fazbear’s Pizza, waar zowel kinderen als ouders komen voor entertainment en eten, zover het oog reikt! De belangrijkste attractie is natuurlijk Freddy Fazbear; en zijn twee vrienden. Het zijn animatronische robots, geprogrammeerd om de menigte te plezieren! Het gedrag van de robots is ‘s nachts echter enigszins onvoorspelbaar geworden en het was veel goedkoper om u als bewaker in te huren dan om een ​​reparateur te zoeken.

Vanuit je kleine kantoor moet je goed op de beveiligingscamera’s letten. Je hebt een zeer beperkte hoeveelheid elektriciteit die je per nacht mag gebruiken (bezuinigingen op het bedrijfsbudget, weet je). Dat betekent dat wanneer u ‘s nachts zonder stroom komt te zitten, geen veiligheidsdeuren en geen lichten meer! Als er iets niet klopt, namelijk als Freddybear of zijn vrienden niet op de juiste plaats zijn, moet je ze op de monitoren vinden en jezelf beschermen indien nodig!

Kun jij vijf nachten overleven bij Freddy’s?

Five Nights At Freddy’s 2

Welkom terug bij de nieuwe en verbeterde Freddy Fazbear’s Pizza! Nu met nieuwe vrienden om zowel kinderen als volwassenen te vermaken!

In Five Nights at Freddy’s 2 worden de oude en verouderde animatronics vergezeld door een nieuwe cast van personages. Ze zijn kindvriendelijk, bijgewerkt met de nieuwste gezichtsherkenningstechnologie, gekoppeld aan lokale criminele databases en beloven een veilige en vermakelijke show te geven voor zowel kinderen als volwassenen!

Wat kan er misgaan? (Veel.)

Als de nieuwe werkavonden van de beveiliger is het jouw taak om camera’s te bewaken en ervoor te zorgen dat er na kantooruren niets misgaat. De vorige bewaker heeft geklaagd over de personages die proberen het kantoor binnen te komen (hij is sindsdien overgeplaatst naar dagploeg). Dus om je werk gemakkelijker te maken, heb je je eigen lege Freddy Fazbear-hoofd gekregen, wat de animatronic-personages voor de gek moet houden om je met rust te laten als ze per ongeluk je kantoor binnenkomen.

Geen plek om te rennen, en precies één plek om je te verstoppen.

Zoals altijd is Fazbear Entertainment niet verantwoordelijk voor overlijden of verbrokkeling.

Five Nights At Freddy’s 3

Nachtmerries uit de kindertijd moeten tot het verleden behoren. Maar eigenaren van de “Fazbear’s Fright: The Horror Attraction” brengen de terreur onbewust terug …

Dertig jaar nadat Freddy Fazbear’s Pizza zijn deuren sloot, zijn de gebeurtenissen die daar plaatsvonden niets meer dan een gerucht en een jeugdherinnering geworden, maar de eigenaren van “Fazbear’s Fright: The Horror Attraction” zijn vastbesloten om de legende nieuw leven in te blazen en maak de ervaring zo authentiek mogelijk voor klanten en doe er alles aan om alles te vinden dat decennia van verwaarlozing en ondergang heeft kunnen overleven.

Eerst waren er alleen lege hulzen, een hand, een haak, een oude pop van papieren borden, maar toen werd een opmerkelijke ontdekking gedaan …

De attractie heeft nu één animatronic.

Five Nights At Freddy’s 4

Het laatste hoofdstuk van het originele verhaal van Five Nights at Freddy begint. Verdedig je tegen Freddy Fazbear, Chica, Bonnie, Foxy en nog ergere dingen in de schaduw …

Deze keer is de terreur je naar huis gevolgd.

In dit laatste hoofdstuk van het originele verhaal van Five Nights at Freddy moet je jezelf opnieuw verdedigen tegen Freddy Fazbear, Chica, Bonnie, Foxy en nog ergere dingen die in de schaduw op de loer liggen. Als kind wiens rol nog onbekend is, moet je jezelf tot 6 uur ‘s ochtends beschermen door naar de deuren te kijken en ongewenste wezens af te weren die zich in je kast of op het bed achter je kunnen wagen.

Je hebt alleen een zaklamp om jezelf te beschermen. Het zal dingen afschrikken die aan het einde van de gangen kruipen, maar wees voorzichtig en luister. Als iets te dichtbij is gekropen, dan zijn schijnende lichten in zijn ogen jouw einde.

Five Nights At Freddy’s: Sister Locations

Nu in dienst: technicus voor laat op de avond voor reparatiewerkzaamheden ‘s avonds laat bij het wereldberoemde “Circus Baby’s Pizza World”. Nu toepassen! Niet verantwoordelijk voor overlijden of verbrokkeling.

Welkom bij Circus Baby’s Pizza World, waar familieplezier en interactiviteit verder gaan dan alles wat je op die * andere * pizzeria’s hebt gezien! Met hypermoderne animatronic-entertainers die de sokken van je kinderen versteld doen staan, en op maat gemaakte pizza-catering, is geen feest compleet zonder Circus Baby en de bende!

Nu aan het inhuren: technicus voor laat op de avond. Moet genieten van krappe ruimtes en comfortabel zijn rond actieve machines. Niet verantwoordelijk voor overlijden of verbrokkeling.

Neem het ons niet kwalijk.

Over Five Nights At Freddy’s: Core Collection

Five Nights at Freddy’s: Core Collection bevat vijf spannende titels in één bundel. Nieuwkomers ontmoeten een kleurrijke cast van personages, waaronder Bonnie, Chica, Foxy en Freddy Fazbear zelf.

Overleef de nacht door de verdachte activiteit van de gejaagde animatronics die ‘s nachts tot leven komen in de gaten te houden. De Core Collection komt fysiek aan op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch 12 januari 2021.

Ad