Flinthook – 9 Maart

Flinthook – 9 Maart

Tribute Games heeft op Twitter bevestigd dat Flinthook op 9 maart zijn weg zal vinden naar de Nintendo Switch. De indie-titel heeft veel lovende kritieken gekregen op Steam en het is geweldig dat we eindelijk een datum hebben voor het spel in de Nintendo Switch eShop.

Leef het leven van ruimte-kapitein Flinthook! Gewapend met je machtige hookshot, plunderen je griezelige slowmotion-krachten en je vertrouwde blasmapistool je weg door een oneindige verscheidenheid aan willekeurig samengestelde ruimteschepen voor schatten, buit en roem!

Over Flinthook

Flinthook is een snelle actie-platformgame met “roguelike” elementen. Word de grootste piraat van de ruimte met je hookshot-, pistool- en slowmo-krachten!

  • Rits rond met je machtige hookshot! Streef vrij en gooi je gigantische anker op gouden ringen om jezelf met hoge snelheden rond de niveaus voort te duwen, waardoor je de behendigheid en snelheid hebt om gevaren en vijandelijke kogels te ontwijken.
  • Schiet in 360 ‘door je Blasmapistool! Neem alle soorten vijanden neer met verse, hete kogels!
  • Zie er echt cool uit met slow motion-krachten! Vertraag de tijd om je doel aan te passen of trek een strakke stunt uit – doe het vaak, het laadt snel op en het maakt je minstens 200% koeler.
    Schiet door willekeurig samengestelde piratenruimteschepen! Elk niveau is bijzonder, omdat schepen procedureel zijn opgebouwd uit honderden met de hand gemaakte kamers, aangepast door verschillende varianten, gevuld met buitengewone schatten en bevolkt door willekeurige golven van vijanden.
  • Jaag op de piratenheren van de Cluster Clan! Voer je kompas aan om de locatie van de bazen te bepalen, haal ze vervolgens naar beneden en breng je bounty mee naar huis. Je rivalen zijn geen ruimteschokken, zorg dat je klaar bent voor de uitdaging!
  • Verzamel zeldzame relikwieën en krachtige extra kaarten! Alle schatten die je verzamelt, bouwen je legende op – ontgrendel nieuwe, uitrustenbare extraatjes terwijl je een level omhoog gaat, koop permanente upgrades in de Black Market en verzamel verzamelbare relikwieën en pagina’s!
  • Ontdek enkele mysterieuze geheimen ?! Ik weet het niet, zijn er geheimen in dit spel? O_O

Kijk jij uit naar Flinthook?

Ad