Flipping Death komt in Augustus

Flipping Death komt in Augustus

Zoink Games heeft aangekondigd dat hun nieuwste adventure-game – Flipping Death deze zomer naar de Nintendo Switch komt. De game zal in augustus digitaal beschikbaar zijn en zal binnenkort beschikbaar zijn in de winkel dankzij Rising Star Games. De boxed editie heeft genoeg verrassingen voor fans.0

De digitale versie van Flipping Death duikt in augustus 2018 een weg naar Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam (pc / Mac). Deze digitale goodies zullen je niet al te lang achtervolgen! Na het digitale debuut van de game brengen we een retaileditie uit voor Nintendo Switch en PlayStation 4. De boxed-versies worden geleverd met fysieke traktaties en worden door onze vrienden gepubliceerd bij Rising Star Games!

Over Flipping Death

Wanneer Penny sterft onder mysterieuze omstandigheden, wordt ze wakker en merkt dat ze zich vult voor DEATH HIMSELF! Deze tijdelijke klus wordt geleverd met een nieuwe kracht – het vermogen om te schakelen tussen de werelden van de levenden en de doden! In deze raadselachtige platformgame heeft ze dat – en haar verstand – nodig als ze ooit hoopt het mysterie van haar ondergang te ontrafelen.

Spring tussen platforms, los puzzels op en help de doden in vrede te rusten door de kost te hebben en ze te laten dansen rond je zachtst in deze komische avonturenspel door Zoink Games, met het schrijven van de Eisner-prijswinnende Ryan North.

Flip tussen werelden: beweeg snel tussen de levenden en de doden.
Bezitten van de levenden: beheers hun ledematen en lees hun gedachten om puzzels op te lossen.
Speel als Death: je bent maar een temp, maar de ultieme kracht van leven en dood ligt in jouw handen.
Duik in een rijke, kleurrijke wereld: verken levendige omgevingen in een pop-up-boekstijl en baan je een weg door een volledig originele verhaallijn!

video
play-rounded-fill