Floppy Knights – Opeens uitgebracht

Floppy Knights – Opeens uitgebracht

Floppy Knights is nog maar net onthuld en beschikbaar gemaakt voor gebruik op de Nintendo Switch, na de oorspronkelijke introductie eerder dit jaar. De gameplay lijkt op een combinatie van een kaartspel en een strategiespel, en de gevechten zijn turn-based.

video
play-rounded-fill

Over Floppy Knights

Stel jezelf voor aan de Floppy Knights, die eigenlijke projecties zijn die uit diskettes zijn getoverd! Phoebe en Carlton, een getalenteerde jonge uitvinder en haar beste vriend met een robotarm, voeren turn-based gevechten tegen elkaar. Deze conflicten combineren elementen van kaartspelmechanismen en strategie. Kies je ridders, perfectioneer je kaartspel en voer je winnende plan uit om de overwinning te claimen!

Ik ben gekomen om wat meer informatie met jullie te delen over Phoebe en haar meest recente creatie, die ze Floppy Knights noemt.

Je vraagt ​​je misschien af ​​wie Phoebe is. Ze is een ervaren uitvinder met een doel, en dat doel is genoeg geld te verzamelen zodat ze eindelijk het huis van haar ouders kan verlaten. Er zijn verschillende vreemde taken beschikbaar in de stad, maar slechts één Phoebe. Dit is waar de Floppy Knights komen om de leegte te vullen.

Je hebt toegang tot een grote verscheidenheid aan Floppy Knights waaruit je kunt kiezen om je eigen unieke esthetiek vast te stellen. Het is aan jou om slimme kaartcombinaties te bedenken waarmee je het spel kunt winnen.

De turn-based gameplay komt overeen met de strategie van een kaartspel.

Een nieuwe combinatie van twee gevestigde genres! Met behulp van zorgvuldig ontworpen decks moet je je ridders naar de overwinning leiden over het slagveld.

Stap in een levendige wereld boordevol ouderwetse technologie en magie.

Duik in een fascinerende wereld, met de hand getekend door Marlowe Dobbe (Dicey Dungeons), compleet met weelderig groen, gevaarlijke vulkanen, ijskoude tunnels en mistige bossen.

Vind je eigen unieke manier om te vechten als Floppy!

Omdat elke eenheid zijn eigen speelstijl heeft en de mogelijkheid heeft om tijdens gevechten speciale kaarten te produceren, zijn de opties bijna onbeperkt.

Elk deck Floppy Knights is representatief voor een bepaalde groep en gevechtstactiek:

Upgrade je krachten, genees je metgezellen en profiteer van de voordelen van de omgeving met het plantendek.

Monsters Deck: upgrade je verdediging en wissel je gezondheid in voor voordelen.

Stiekem, giftig en snel zijn de drie kenmerken die het Hooligans Deck het best omschrijven.

Bereid je voor op de ideale trekking.

Snelle gevechten en een groot aantal mogelijke kaartcombinaties houden je scherp terwijl je zoekt naar de optimale strategie, ongeacht of je een doorgewinterde tacticus bent of voor het eerst speelt. Gebruik kaarten die nieuwe kaarten aan je hand toevoegen of bestaande kaarten omdraaien zodat je perfecte combinaties kunt spelen.

Stem af op beats waar je met je voeten van gaat bonzen.

Luister naar de vrolijke en retro klinkende muziek die is gecomponeerd door Grahm Nesbitt (Garden Story), en je danst je een weg over het slagveld in een mum van tijd!

Kenmerken

  • Combineert turn-based strategie met kaartgebaseerde gevechten • Levendige omgeving met handgetekende afbeeldingen door Marlowe Dobbe (Dicey Dungeons)
  • Bevat alle downloadbare content, inclusief zijmissies, samen met 24 extra levels en meer dan 50 nieuwe kaarten
  • Moeilijkheid die beheersbaar is, naast de beschikbaarheid van hulpalternatieven
  • Uniek uitdagende stadia en secundaire doelen om te bereiken

Vanaf nu tot 1 januari 2023 om 11:59 AM PT / 14:59 PM ET is er een lanceringskorting van $ 15,99 beschikbaar voor Floppy Knights in de Nintendo Switch eShop. Deze prijs vervalt aan het einde van de dag.