Flowstone Saga komt in 2023 + nieuwe trailer

Flowstone Saga komt in 2023 + nieuwe trailer

Flowstone Saga, dat met succes werd gefinancierd via Kickstarter en ooit gepland stond voor lancering op de Nintendo Switch via de eShop in de zomer van 2022, is al een tijdje niet meer gehoord. Dat verandert nu, aangezien de game volgens de ontwikkelaar Impact Gameworks nog steeds op de Nintendo Switch wordt uitgebracht, hoewel het nu in 2023 zal gebeuren.

video
play-rounded-fill

Over Flowstone Saga

Speel als een levendige heldin die haar huis en feest vestigt terwijl ze uitzoekt waar ze past. Met een frisse kijk op vechten, gebruikt Flowstone Saga met succes puzzelconcepten om dingen te veranderen, terwijl spelers vrij kunnen kiezen tussen turn-based en realtime gevechten. Minstens EEN axolotl, enorme insecten en piraten worden allemaal verslagen door strategisch denken! Terwijl ze door de raadselachtige wereld van Ocean’s End navigeren door te verkennen, bouwen, vechten en casten, zullen fans van vintage SNES en PlayStation RPG’s zich meteen thuis voelen.

Kenmerken

  • Prachtige pixelkunst met zorgvuldig geconstrueerde regio’s verspreid over verschillende biomen
  • Een episch verhaal met een breed bereik en toch veel warmte en charme
  • gemaakt met het oog op toegankelijkheid, met een turn-based “Hold”-modus en verschillende moeilijkheidsgraden
  • Verbeter, vergroot en verfraai het centrum van New Riverstone terwijl je de lokale bevolking helpt en het je eigen maakt.
  • Er zijn verschillende methoden om jezelf uit te drukken en originele vechtstrategieën te ontwikkelen: banensysteem, perk-bomen en uitrustingsaanpassing

In 2023 wordt Flowstone Saga beschikbaar gemaakt in de Nintendo Switch eShop.

Ad