Flynn: Son Of Crimson komt 15 September

Flynn: Son Of Crimson komt 15 September

Uitgever Humble Games en ontwikkelaar Studio Thunderhorse hebben de releasedatum aangekondigd voor Flynn: Son of Crimson op Nintendo Switch.

Flynn: Son of Crimson is een 2D-actieplatformgame met handgemaakte pixelafbeeldingen, waarin spelers de rol spelen van de krijger Flynn terwijl hij vecht om zijn huis te verdedigen tegen de sinistere Scourge, samen met zijn mythische beschermer Rex. Het is gepland voor lancering op 15 september voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Flynn: Son of Crimson

Flynn: Son of Crimson is een handgemaakte 2D-actieplatformgame die je meeneemt op een ontdekkingsreis en verlossing.

In het spel zullen spelers Flynn vergezellen in zijn geliefde huis Rosantica – een prachtig eiland dat ooit werd verwoest door oorlog en een kwaadaardige aanwezigheid die nu is verbannen naar The Scourge. De magische barrière tussen Rosantica en The Scourge begint te barsten, waardoor gevaarlijke wezens langzaam weer naar binnen kunnen sijpelen om te proberen het eiland over te nemen.

Vergezeld door zijn mythische beschermer Dex, wiens Guardian Spirits zijn gestolen en moeten worden teruggevorderd, wordt Flynn uitgedaagd door het kwaad van The Scourge en zijn machtige opperheer.

Belangrijkste kenmerken

  • Handgemaakte wereld – Verken een prachtige handgemaakte wereld in unieke regio’s, elk vol met oude mysteries die ontdekt moeten worden.
  • Bescherm Rosantica – Betreed de sinistere wereld van The Scourge en neem het op tegen Zealock, de heer van deze dimensie, en zijn mysterieuze dolkzwaaiende krijger, Rozia; voorkomen dat ze Rosantica koste wat kost overnemen.
  • Mythische metgezellen – Roep je mythische metgezel en beschermer, Dex, op in tijden van nood; haar hulp vragen bij het verpletteren van harde muren en het hakken/bijten van hordes vijanden.
  • Beheers de Crimson Energy – Beheers de kunst van de Crimson-energie die is doorgegeven door Flynns voorouders.
Ad