Footage van lokale co-op in Yoshi’s Crafted World

Footage van lokale co-op in Yoshi’s Crafted World

Het duurt niet lang voordat de prachtige Yoshi’s Crafted World op de Nintendo Switch verschijnt en het zou weer een grote hit moeten worden met de bezitters van het nieuwste Nintendo-systeem.

video

Samen op pad

Ga samen met vriend op pad en ontdek geheimen als een echt eierloper team in de lokale multiplayer! Yoshi’s Crafted World, lanceert 29 maart.

Nintendo UK heeft beelden gedeeld van het lokale coöp-aspect van de game, waarbij een tweede Yoshi meedoet met het plezier. Yoshi’s Crafted World verschijnt aan het einde van de maand op 29 maart.

Over Yoshi’s Crafted World

Leid Yoshi op een gloednieuw Nintendo Switch-avontuur dat alles wat je mag verwachten van side-scrolling games op zijn kop zet!

Verken een diorama-achtige wereld gemaakt van dingen zoals dozen en papieren bekers, waarbij elke side-scrolling stage de traditionele voorkant heeft en een keerzijde met verschillende uitzichten en verrassingen.

Veel ongewone obstakels in het landschap, en een goed geplaatst ei kan nieuwe wegen openen! Verken elk hoekje en gaatje om verborgen verzamelobjecten op te sporen gedurende het hele proces als Yoshi naar het doel gaat. Je kunt zelfs meedoen met een vriend in een coöperatieve actie voor twee spelers door ze een Joy-Con-controller te geven!