For The King is beschikbaar, launch trailer uitgebracht

For The King is beschikbaar, launch trailer uitgebracht

Curve Digital en IronOak Games hebben de veelgeprezen rogue-achtige strategie van RPG For The King naar Nintendo Switch gebracht!

video
play-rounded-fill

Het spel kan nu worden gekocht via eShop voor USD 24,99. Echter, voor twee weken vanaf de lanceringsdag, kunnen vroege kopers een introductiekorting van 20 procent krijgen.

De consoleversie van The King bevat alle eerder uitgebrachte content, zodat Switch-fans de hele wereld van Fahrul kunnen ervaren terwijl ze vechten om de chaos te beëindigen.

Een fysieke versie van het spel zal later deze maand ook beschikbaar zijn.

Over For the King

For The King is een strategische RPG die tafelblad en eigenzinnige elementen combineert in een uitdagend avontuur dat de rijken overspant. Ongelooflijk herspeelbaar, ga het land van Fahrul binnen en ontdek dat elke playthrough uniek is met procedurele kaarten, speurtochten en evenementen. Denk maar aan de avonturier, je doet dit niet voor rijkdom of roem maar voor je dorp, voor jouw rijk, voor de koning!

De koning is dood, vermoord door een onbekende aanvaller. Nu is het eens vredige koninkrijk Fahrul in chaos. Met nergens meer te draaien en haar middelen te overschrijden, heeft de koningin een wanhopig smeekbede uitgedaagd aan de burgers van het land om op te staan ​​en het tij van naderend onheil te keren. Maak je een einde aan de Chaos?

For The King’s meest herhaalbare aspect komt in de vorm van Lore. Lore wordt gegenereerd door gevechten, verhaalcontent, speurtochten en meer en is een valuta die door elk van je doorspelen wordt gedragen, waardoor de speler een echt gevoel van progressie van de speler krijgt. Lore wordt gebruikt om nieuwe personages, aanpassingsmogelijkheden, locaties, ontmoetingen en items aan te schaffen om je gameplay te blijven variëren en verbeteren terwijl je doorgaat met het opslaan van Fahrul.

Spelkenmerken

  • Procedureel gegenereerde kaarten – Ontdek een procedureel gegenereerde wereld, van kaarten tot speurtochten tot evenementen, waarbij elk avontuur uniek wordt gemaakt.
  • Spelmodi voor één speler en meerdere spelers – Verken het land van Fahrul alleen, of met vrienden in lokale coöp of online multiplayer. Blijf bij elkaar voor bescherming, of splits het feest om meer terrein te dekken.
  • Turn-based Combat System – Vecht en sterf als een feest in snelle en brute turn-based gevechten met behulp van een uniek slotsysteem voor aanvallen en speciale vaardigheden.
  • Bevat alle gratis updates – Na het succes van For The King op pc bevat de consoleversie van het spel alle bestaande uitbreidingspakketten voor het spel, inclusief de DUNGEON
  • CRAWL, BEVROREN EXPANSE, KELDER VAN HILDEBRANDT, GOLD RUSH EN DE DIEPE avonturen.