For The King komt op 9 Mei

For The King komt op 9 Mei

Curve Digital en Ironoak Games hebben de releasedatum en prijsinformatie voor For The King op Nintendo Switch aangekondigd.

video
play-rounded-fill

For The King zal 9 mei 2019 lanceren in de Nintendo eShop met een introductiekorting van 20%. De game is ook verkrijgbaar in de winkel, maar zonder korting.

Over For The King

For The King is een strategische RPG die tafelblad en eigenzinnige elementen combineert in een uitdagend avontuur dat de rijken overspant. Ongelooflijk herspeelbaar, ga het land van Fahrul binnen en ontdek dat elke playthrough uniek is met procedurele kaarten, speurtochten en evenementen. Denk maar aan de avonturier, je doet dit niet voor rijkdom of roem maar voor je dorp, voor jouw rijk, voor de koning!

De koning is dood, vermoord door een onbekende aanvaller. Nu is het eens vredige koninkrijk Fahrul in chaos. Met nergens meer te draaien en haar middelen te overschrijden, heeft de koningin een wanhopig smeekbede uitgedaagd aan de burgers van het land om op te staan ​​en het tij van dreigende ondergang te keren. Maak je een einde aan de Chaos?

For The King’s meest herhaalbare aspect komt in de vorm van Lore. Lore wordt gegenereerd door gevechten, verhaalcontent, speurtochten en meer en is een valuta die door elk van je doorspelen wordt gedragen, waardoor de speler een echt gevoel van progressie van de speler krijgt. Lore wordt gebruikt om nieuwe personages, aanpassingsopties, locaties, ontmoetingen en items aan te schaffen om je gameplay te blijven variëren en verbeteren terwijl je Fahrul blijft redden!

Michael Fisher, Product Manager bij Curve Digital

After an incredibly successful debut on PC, For The King has become one of our most prolific titles. We are incredibly excited to bring For The King to console containing all of the updates and free DLC that have been given to the previous version over the last couple of years. The console edition is a complete edition that you can play solo, with friends, or online – on any platform of your choice.

Spelkenmerken

  • Procedureel gegenereerde kaarten – Ontdek een procedureel gegenereerde wereld, van kaarten tot speurtochten tot evenementen, waarbij elk avontuur uniek wordt gemaakt!
  • Spelmodi voor één speler en meerdere spelers – Verken het land van Fahrul alleen, of met vrienden in lokale coöp of online multiplayer. Blijf bij elkaar voor bescherming, of splits het feest om meer terrein te dekken!
  • Turn-based Combat System – Vecht en sterf als een feest in snelle en brute turn-based gevechten met behulp van een uniek slotsysteem voor aanvallen en speciale vaardigheden.
  • Bevat alle gratis updates – Na het succes van For The King op pc bevat de consoleversie van het spel alle bestaande uitbreidingspakketten voor het spel, inclusief de DUNGEON CRAWL-, FROZEN EXPANSE-, HELLDEBRANDT’S CELLAR-, GOLD RUSH- EN DE DIEPE avonturen .
Ad