Foreclosed lanceert zomer 2021

Foreclosed lanceert zomer 2021

Uitgever Merge Games en ontwikkelaar Antab Studio hebben een release-venster aangekondigd voor het cyberpunk-actiespel Foreclosed.

Foreclosed is gepland om ergens in de zomer van 2021 zowel fysiek als digitaal te lanceren voor Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Foreclosed

Foreclosed is een cyberpunk-actieshooter die zich afspeelt in een stripboekwereld. Vecht tegen de ontmenselijkte bureaucratie die je identiteit heeft afgepakt. Ontketen de kracht van uw implantaten en vecht voor uw vrijheid!

Interactieve grafische roman

Foreclosed combineert de interactiviteit van videogames met de visuele esthetiek van stripboeken. Alles, van gameplay tot filmpjes, wordt ervaren in het stilistische raamwerk van een graphic novel. Perspectieven op volledig scherm en komische panelen worden naadloos gecombineerd terwijl je door de stad beweegt. Onomatopeeën, spraakballonnen, taglines en meerdere panelen worden gebruikt om authentiek de stripboekstijl op te roepen.

Origineel verhaal

Welk geweldig stripboek heeft geen geweldig verhaal? Foreclosed is geïnspireerd op enkele van de real-life ervaringen van Antab Studio en laat ons zien wat er gebeurt als iemand zijn identiteit verliest. De identiteit van een persoon op papier is tenslotte slechts een verzameling informatie en cijfers. Volg het verhaal van Evan Kapnos, zijn identiteit is onlangs afgeschermd, ontdaan van zijn baan, zijn hersenimplantaten en zijn toegang tot de blokketen van de stad, hij moet nu de stad ontvluchten voordat zijn identiteit en implantaten worden geveild.

Hi-Tech gevechten

Gebruik de wapens en technologie die je onderweg tegenkomt om terug te vechten tegen de onbekende aanvallers die je door de stad achtervolgen. Pas je symbiotische pistool aan met explosieve rondes of ga stil en rust de Stealth Bullets-mod uit. Gebruik superhelden-achtige vaardigheden om tegenstanders te bevechten en je omgeving te manipuleren met Brain Implant-upgrades, telekinese te gebruiken en je vijanden de lucht in te lanceren of enorme objecten naar groepen te gooien. Hack verschillende systemen voor toegang en vallen of hack zelfs de geest van anderen met implantaten.

Non-stop interactie

Tussenfilmpjes zijn interactief en gaan soepel over van en naar alternatieve spelstijlen, zodat de speler zich echt een stripboekheld voelt. Verken je omgevingen vrijelijk en bewonder de cyberpunk-wereld van Foreclosed.

Firmware-upgrades

Ontdek en ontgrendel nieuwe vaardigheden met een RPG-achtig vaardigheidssysteem. Verbeter het potentieel van je wapen met futuristische aanpassingen, verbeter je hersenimplantaatvaardigheden met bijna bovenmenselijke vaardigheden!

Belangrijkste kenmerken

  • Gladde cyberpunkactie – Foreclosed combineert een opvallende stripboekesthetiek met high-octane, cyberpunk-geïnfuseerde actie-gameplay.
  • Hi-tech gevechten – Pas je symbiotische pistool aan met een assortiment aan aanpassingen, waaronder de modus “Machine-Gun” en explosieve rondes.
  • Firmware-upgrades – Ontdek en ontgrendel de vaardigheden van hersenimplantaten met een RPG-achtig vaardigheidssysteem
  • Interactief stripboek – Alles, van gameplay tot filmpjes, wordt ervaren in het stilistische kader van een graphic novel, zodat je je echt een held uit het stripboek voelt.
  • Origineel verhaal – Volg het verhaal van Evan Kapnos, zijn identiteit is onlangs afgeschermd, ontdaan van zijn baan, hersenimplantaten en toegang tot de blockchain van de stad. Hij moet nu de stad ontvluchten voordat zijn identiteit en implantaten worden geveild …